Korábbi hírek

Boge SL 31-3 – SL 101-3 csavarkompresszor
Teljesen immunis porral szemben. A direkt hajtással a BOGE SL sorozat csavarkompresszorai egyenesen predesztináltak nehéz feltételek melletti használatra. A kopásmentes, kis karbantartásigényű erőátvitel garantálja a legjobb hatékonysági és gazdaságossági értékeket, mivel nem keletkeznek átviteli veszteségek! Aki a legmagasabb igényeket támasztja a gazdaságossággal, hosszú élettartammal és üzembiztonsággal szemben, nem tudja megkerülni ezeket a modelleket.


Új BOGE HST (High Speed Turbo) kompresszorok
BOGE innovációja a nagysebességű turbótechnikával előállított sűrített levegős rendszerekben hatalmas minőségi és hatékonysági növekedést jelent. A felhasznált alkatrészek számának radikális csökkentésével, valamint egy zseniális konstrukciós alapelv - a légcsapágyhatású kardántengely garantálja különösen kopásálló működést - alkalmazásával értük el a hatékonyság drasztikus javítását és egyidejűleg 30 %-kal csökkent a teljes beruházási és fenntartási költség!


Új BOGE PO olajmentes dugattyús kompresszorok
A BOGE PO sorozat tökéletesen olajmentesen tömített dugattyús kompresszoraival érzékeny felhasználási területeken is példaértékű hatékonysággal hasznosítható a kiváló minőségű sűrített levegő. Különleges figyelmet fordítottunk az alacsony kopású működésre, és a zárt burkolatú koncepcióban készült rendkívül kompakt kialakítás egyesíti a munkabiztonság és a környezetvédelem szempontjait. A PO sorozat kielégíti az RoHS (2002/95/EK) követelményeit


Újdonság: BOGE PAINTLINE sorozat
„All in one” sűrítettlevegő-megoldás kiváló minőségű felületkezelési technikához A BOGE Paintline segítségével rendkívül tiszta, olajmentes sűrített levegőt állíthat elő, ami pontosan a nagy- és kisipar, különösen a felülettechnikai ágazat igényeire van szabva. A BOGE mint rendszerszállító optimálisan összehangolt rendszer együttest készít önnek, ami a sűrített levegő előállításából, levegő előkészítésből és a kondenzátum ártalmatlanításából áll, bevált BOGE prémium minőségben, „csatlakoztatásra kész“ komplett megoldásként. Mivel mindent egy kézből kap, bizonyos lehet benne, hogy az egyes komponensek tökéletesen összehangolt működésének köszönhetően a sűrített levegő előállítása a lehető legkevesebb karbantartási igénnyel és hatékonyan történik!


BOGE O3P – O15P oxigéngenerátorok
A BOGE oxigéngenerátoraival függetlenné válhat a szállítóktól. Nem pazarolja a pénzt raktározásra, a párolgás okozta veszteségekre vagy a bérelt tartályokban maradó gázra és a szállított mennyiség és tisztasági fok tekintetében sem kényszerül kompromisszumokra. Oxigént aligha lehet hatékonyabban előállítani, mint a nyomáslengetéses adszorpciós eljárással.


Újdonság: BOGE EFFILENCE sűrítőfokozat
Az új prémium sűrítőfokozat a BOGE műhelyéből: Az S-3 sorozatba épített BOGE Effilence, a leghatékonyabb sűrítőfokozat, amit a BOGE valaha gyártott. Neve két márkajegyet egyesít: a hatékony sűrítést (efficiency) és a páratlanul csendes működést (silence). Ezzel elejétől a végéig a BOGE által kifejlesztett és gyártott sűrítőfokozattal a legmagasabb színvonalú és jövőbe mutató technológiát kap kézbe: Tapasztalja meg a hatékonyság új szintjét!