BOGE Paintline sorozat

 

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

„All in one” sűrítettlevegő-megoldás kiváló minőségű felületkezelési technikához
A BOGE Paintline segítségével rendkívül tiszta, olajmentes sűrített levegőt állíthat elő, ami pontosan a nagy- és kisipar, különösen a felülettechnikai ágazat igényeire van szabva. A BOGE mint rendszerszállító optimálisan összehangolt rendszer együttest készít önnek, ami a sűrített levegő előállításából, levegő előkészítésből és a kondenzátum ártalmatlanításából áll, bevált BOGE prémium minőségben, „csatlakoztatásra kész“ komplett megoldásként. Mivel mindent egy kézből kap, bizonyos lehet benne, hogy az egyes komponensek tökéletesen összehangolt működésének köszönhetően a sűrített levegő előállítása a lehető legkevesebb karbantartási igénnyel és hatékonyan történik!

MŰKÖDÉSI ELV
A BOGE Paintline alapja egy olajbefecskendezéses csavarkompresszor, speciális szűréstechnikával kombinálva. Így a szilárdanyag-szennyeződés és a maradék olajtartalom tekintetében ISO 1. tisztasági osztály, valamint a víztartalom esetében ISO 4. osztály érhető el. A BOGE Paintline egyes komponensei olyan hatékonyan összedolgoznak, hogy a berendezést csak az igényelt szállítási mennyiség vonatkozásában kell konfigurálni. A berendezés szűréstechnikája a kompresszor karbantartási időközeihez igazodik és legalább 3.000 üzemóra élettartamú. A keletkező olajtartalmú kondenzátum előkészítése is már gyárilag a berendezés része. Opcióként a bevált BOGE DUOTHERM hővisszanyerő rendszer, valamint frekvenciaszabályozás integrálható.

 

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
A „C” sorozat szavatolja a Paintline tökéletes működését
A C sorozatú kompresszorok integrált olajleválasztóval rendelkeznek, ami a gravitáció elvén biztosítja az olaj hatékony előleválasztását. Az integrált sűrítőelem meggyőzi a felhasználót az alacsony teljesítményigény mellett elért nagy szállítási mennyiséggel.
„ALL-IN-ONE” - kivitel
A BOGE pontosan illesztett és használatra kész komplett rendszert szállít önnek minden szükséges komponenssel sűrített levegő előállításához és szűréséhez. Így a felhasználó mentesül az idő- és költségigényes csövezési és kábelezési munkáktól és mindössze a sűrített levegő igényelt szállítási mennyiségét kell meghatároznia.

 
Bevált prémium minőség
A BOGE Paintline rendszerben a BOGE bevált prémium minősége rejlik, amire nyugodtan hagyatkozhat. Az összes komponens gyártása és összeszerelése során a kiváló minőség és a gondosság áll az első helyen. A beépített elemek különösen robusztusak és könnyen karbantarthatóak.
Kiváló hatékonyság
Profitáljon rendszerkomponenseink kompatibilitásából: Még jobb hatékonyság eléréséhez a BOGE Paintline BOGE DUOTHERM hővisszanyerő rendszerrel és frekvenciaszabályozással is szállítható.
Könnyű karbantartás
A berendezés szűrőrendszere a kompresszor karbantartási intervallumához van hangolva. Ez azt jelenti, hogy az aktívszén-finomszűrő cseréje 400 üzemóránként lenne esedékes, de a Paintline sorozatnál az üzemidő eléri a minimum 3000 üzemórát. A szűrőbetét cseréje könnyen elvégezhető.