SL 31-3 – SL 101-3
csavarkompresszor 

Teljesítmény: 22 – 75 kW
Légszállítás: 3,87 – 14,19 m3/min
Nyomásértékek: 7,5 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Teljesen immunis porral szemben.

A direkt hajtással a BOGE SL sorozat csavarkompresszorai egyenesen predesztináltak nehéz feltételek melletti használatra. A kopásmentes, kis karbantartásigényű erőátvitel garantálja a legjobb hatékonysági és gazdaságossági értékeket, mivel nem keletkeznek átviteli veszteségek! Aki a legmagasabb igényeket támasztja a gazdaságossággal, hosszú élettartammal és üzembiztonsággal szemben, nem tudja megkerülni ezeket a modelleket.

Az atmoszférikus levegőt a kompresszor az gépszekrény belépő nyílására szerelt előszűrőn keresztül a szívószűrőn át beszívja és egy különösen lassan forgó sűrítőelembe irányítja, ami mindig az optimális méretezési ponton működik – a sűrített levegő kifejezetten hatékony előállításához átviteli veszteségek nélkül.

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
BOGE Effilence sűrítőfokozat
Ahol más kompresszor gyorsan beadja a derekát, ott jön el a BOGE csavarkompresszorok órája: A direkt hajtás még nagy porterhelésnél is (pl. a cementiparban vagy a bányászatban) lehetővé teszi maximális éves üzemóraszámok elérését 3-műszakos üzemben.
Alig lehet megállítani
Mivel az SL csavarkompresszorok nem igényelnek ékszíjhajtást vagy hajtóművet, így pl. az ékszíjkarbantartások teljesen elmaradnak. Ez nem csak a karbantartási költségkeretet kíméli, de a rendelkezésre állást is növeli. Az SL sorozat hosszú élettartam és üzembiztonság tekintetében is a legjobb értékeket tudja felmutatni.
Könnyen vezérlehető
Az SL sorozatban a premierjét ünnepli az új, moduláris felépítésű FOCUS 2.0 vezérlés: Ez az ágazat a legkorszerűbb vezérlése nem csak intuitívan érthető felhasználói felülettel kényezteti el az alkalmazót. A hatékonyságkijelzés és a BOGE szivárgás-monitor mellett elsőként még RFID hozzáférést is kínál.
 
Egyértelmű előnyök
A hosszú karbantartási időközök nem az SL sorozat egyetlen konstrukciós előnye: A hajtómotor különösen alacsony teljesítményfelvételének köszönhetően a kompresszorok nem mindennapi hatékonysági értékekkel szereznek jó pontokat. Szériakivitelben a piaci igényeknek megfelelően 7,5 bar nyomásra méreteztük.
5 év garancia
A Boge Kompressoren GmbH a kompresszorgyártásban, több mint 100 év tapasztalatának felhasználásával gyártott megbízható kompresszoraival, folyamatos fejlesztéseivel és a felhasználók igényeihez való elkötelezettségével biztosítja Önnek a biztonságos sűrített levegő előállítást. Az 5 év időtartamra vonatkozó BestCair garancia, bizonyítéka a berendezések kiváló műszaki paramétereinek, megbízhatóságának, így a hosszú távú, gondtalan sűrített levegő biztosításának.