SR 270 – SR 2600 sorozat
dugattyús kompresszor

SB 270- – SB 2600- sorozat
légtartályra épített kompresszor

Teljesítmény: 1,5 – 15 kW
Effektív szállítási teljesítmény: 185 – 1913 l/min
Nyomásértékek: 10 / 15 / 35 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Minden helyzethez, ahol különlegesen sok sűrített levegő előállítása szükséges
Az SR / SB / SRM / SRH sorozatú dugattyús kompresszorok akár 35 bar nyomású sűrített levegő megbízható és hatékony előállítására képesek. A bevált sűrítési elv garantálja a teljesen megbízható sűrített levegő előállítást olyan alkalmazásoknál, ahol a magas nyomás szükséges.

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Megbízhatóság
A BOGE dugattyús kompresszorok működése egy jól bevált elvre épül, amelyet a megbízhatóság, hatékonyság és a robusztus felépítés jellemez. A hosszú távra tervezett berendezések maximális üzembiztonságot garantálnak még a legnehezebb körülmények között is.
Csúcsminőség
A minőség mindig kifizetődik. A BOGE dugattyús kompresszorokat kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával építik, a hosszú élettartam és alacsony karbantartási költségek nyújtotta előnyöket a végtelenségig élvezheti. 
 
BOGE IE3 motorok: az új prémium osztály!
Az új EN 60034-30:2009 szabvány világszerte szigorúbb hatásfok szerinti osztályokat határoz meg kisfeszültségű háromfázisú motorokra. A hatásfok a motorok hatékonyságát mutatja a mechanikus energia villamos energiává történő átalakítása során. Az IE1 (Standard hatásfok) és IE2 (Magas hatásfok) osztály mellett létezik még az IE3 osztály (Prémium hatásfok), amire minden korábbinál szigorúbb irányelvek érvényesek. Bár csak 2015-től van kötelezően előírva, a BOGE motorjai már 2011-től kielégítik ezeket a legmagasabb szempontokat – maximális hatékonyság és optimális élettartam eléréséhez!

 
Rugalmasság
A moduláris felépítés lehetővé teszi, a kompresszor és tartályméret egyedi összeállítását, a vonatkozó működési követelmények függvényében.
Alap- és csúcsterhelés
Szakaszos működés esetén is használhatók, alap vagy csúcsterheléses kompresszorként, ami optimalizálja a sűrített levegő termelést a maximális hatékonysággal.