Boge EO olajmentes spirálkompresszorok
Boge EO olajmentes spirálkompresszorok
A sorozatba tartozó spirálkompresszorok rendkívül halk és vibrációszegény működésűek. Az 1–4 sűrítőelemet tartalmazó moduláris koncepció éppúgy biztosítja a célirányos illeszkedést a mindenkori igényhez, mint a változatok maximális sokszínűségét – akár tartályra szerelve, hűtveszárítóval, ikerberendezésként vagy ciklonleválasztóval.
Új etalon a 11 kW-os kompresszoroknál - C16FD
Új etalon a 11 kW-os kompresszoroknál - C16FD
Kiemelkedő energiahatékonyság és rendkívül halk működés – az ékszíjhajtású BOGE C 16 F kompresszorral a 11 kW névleges teljesítményű kompresszorok piaca egy jó edzettségű versenytárssal bővült. Jó ár-teljesítmény aránya, a műszaki adatokból kiolvasható csúcsértékek és a frekvenciaszabályozás előnyei kezdettől fogva biztosítják előkelő helyét, amit számos opciók, mint például hűtveszárító vagy focus control 2.0 tovább szilárdítanak.
Boge C sorozat - kicsi, csendes és erős
Boge C sorozat - kicsi, csendes és erős
C4 R – C15 R sorozat - ékszíjhajtású csavarkompresszor légtartályra szerelve C4 DR – C 15 DR sorozat- ékszíjhajtású csavarkompresszor hűtveszárítóval légtartályra szerelve
SG101-3 – SG150-3 csavarkompresszor
SG101-3 – SG150-3 csavarkompresszor
A direkt hajtás és az integrált hajtómű kombinációja minden felhasználási célra felvértezi a BOGE SG sorozatú csavarkompresszorokat. Ami a legjobb: A kopásmentes, kis karbantartás¬igényű erőátvitel különösen hosszú karbantartási időközöket eredményez! A megbízhatóság és gazdaságosság itt ideálisan (hosszú távon) össze¬kapcsolódik.
Boge SL 31-3 – SL 101-3 csavarkompresszor
Boge SL 31-3 – SL 101-3 csavarkompresszor
Teljesen immunis porral szemben. A direkt hajtással a BOGE SL sorozat csavarkompresszorai egyenesen predesztináltak nehéz feltételek melletti használatra. A kopásmentes, kis karbantartásigényű erőátvitel garantálja a legjobb hatékonysági és gazdaságossági értékeket, mivel nem keletkeznek átviteli veszteségek! Aki a legmagasabb igényeket támasztja a gazdaságossággal, hosszú élettartammal és üzembiztonsággal szemben, nem tudja megkerülni ezeket a modelleket.
Új BOGE HST (High Speed Turbo) kompresszorok
Új BOGE HST (High Speed Turbo) kompresszorok
BOGE innovációja a nagysebességű turbótechnikával előállított sűrített levegős rendszerekben hatalmas minőségi és hatékonysági növekedést jelent. A felhasznált alkatrészek számának radikális csökkentésével, valamint egy zseniális konstrukciós alapelv - a légcsapágyhatású kardántengely garantálja különösen kopásálló működést - alkalmazásával értük el a hatékonyság drasztikus javítását és egyidejűleg 30 %-kal csökkent a teljes beruházási és fenntartási költség!