F6P – F5210FP
nagyteljesítményű előszűrő sorozat
F6M – F5210FM
nagyteljesítményű mikroszűrő sorozat
F6A – F5210AM
nagyteljesítményű aktívszén szűrő sorozat


Szűrési teljesítmény: 0,60 – 520,8 m3/min 
Maximális üzemi nyomás: 16 bar

A szűrőcsalád rendelhető nagynyomású
25 és 50 bar-os kivitelekben.

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Az áramlástechnikailag optimalizált kivitellel és a teljesítményre optimalizált szűrőanyagok használatával a BOGE új nagyteljesítményű szűrősorozata új mércét állít. A siker képlete: a sűrített levegő legjobb tisztítása a lehető legkisebb nyomáskülönbséggel – garantáltan kiváló minőségű sűrített levegő alacsony működési költségekkel: ezek a felhasználói oldalon jelentkező előnyök. Soha eddig nem látott ennyire hatékony sűrítettlevegő-szűrőt!

Nagyteljesítményű szűrőközegek:
Optimalizált külső köpennyel kialakított, nagy hatékonyságú nanoszálas elemi fátyolszövetek használata teszi a szűrőket ennyire hatékonnyá. Több szűrőelem közül választhat: P jelű koaleszcenciás finomelem (1 µm) és M jelű koaleszcenciás mikrofinomságú elem (0,01 µm) csepp- és aeroszol-leválasztáshoz, valamint az A jelű abszorptív szűrőelem olajgőzök és szaganyagok nagy hatékonyságú felületi megkötéséhez.

Jól átgondolt kivitel:
A szűrőfejen lévő borda egyértelműen mutatja a sűrített levegő belépő oldalát – ezáltal szinte kizárt a hibás összeszerelés a szűrőház felső és alsó részének összekötésekor. A kúpos házbeömlő nyílás a levegő akadály- és turbulenciamentes áramlásáról gondoskodik a szűrőelembe való belépésnél.

Tanúsított minőségű sűrített levegő
Az új BOGE nagyteljesítményű szűrők megbízhatóan leválasztják a szilárd anyagokat, olaj- és víz-aeroszolokat, valamint az olajgőzöket. A nyert sűrített levegő minőségét független szakértők tanúsították és a minőség kielégíti az ISO 12500 –1:2007 és ISO 8573 –1:2010 szabványok követelményeit.

Nagy hatékonyságú működés
A lényegesen alacsonyabb nyomásveszteségek ennél a szűrősorozatnál csökkentik az energiafogyasztását és így vállalatuk CO2-mérlegét is javítják. Soha eddig nem volt ennyire hatékony a sűrített levegő szűrése!

Alacsony nyomáskülönbségek
Az áramlástechnikailag optimalizált kivitel és nagyteljesítményű szűrőanyagok használata a szűrőelem teljes életciklusa alatt állandóan alacsony szinten tartja a nyomáskülönbséget anélkül, hogy hátrányosan befolyásolná a szennyeződésfelfogó képességet.

Megbízható rendszer
Hosszú távú vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a szűrők nyomáskülönbsége a karbantartási ajánlások betartása esetén hosszú ideig folyamatosan alacsony marad – egyenletesen nagy leválasztó teljesítmény mellett!