O3P – O15P oxigéngenerátorok

Prospektus (GB)
Prospektus (D) 

 
 

A függetlenség megtérül
A BOGE oxigéngenerátorral pontosan úgy tudja előállítani az oxigént, ahogy arra szüksége van, és megszabadul a kötött, rugalmatlan szállítási szerződésektől. Az ellátási gondok és nagynyomású tartályok kockázatos kezelése és tárolása immár a múlté. Ezzel a módszerrel elkerüli a párolgás okozta veszteségeket és nem pazarolja el haszontalanul a palackban maradó oxigént, hanem raktározási költségek és bérleti díj nélkül pontosan ott állítja elő az oxigént, ahol arra igény van. A BOGE rendkívül rugalmas rendszerének köszönhetően 90–95 % közötti tisztaságú oxigént állíthat elő és a jövőben nem szorul rá, hogy külső beszállító bocsássa rendelkezésére a magas tisztasági osztályt. Semmilyen gyártási körülmények között nem lehet állandó tisztaságú oxigént gazdaságosabban előállítani, mint a BOGE eszközeivel!

MODULÁRIS ÉS HATÉKONY: OXIGÉN ELŐÁLLÍTÁSA IGÉNYEI SZERINT.

1–6 modul csatornánként: 
Az oxigén előállítása bármikor rugalmasan bővíthető a csatorna kiszerelése nélkül, mivel a modulok egyszerűen felcsavarozhatók. A moduláris koncepció megelőzi az egyes modulokon belül a zeolit anyag szennyeződésének kockázatát.

Master csatorna plusz választható 1 – 2 bővítő csatorna:
Ha a 6 modulos master csatorna megtelt, akár két másik, egyenként további 1–6 modult tartalmazó párhuzamos csatornával bővíthető. A szükséges tisztasági foktól függően így 2,49 és 46,8 Nm3/h közötti szállított mennyiséget érhet el. A szállított mennyiség további komplett rendszerek kiegészítésével tetszőlegesen növelhető. A teljes rendszer a master egység vezérlőjéről központilag kezelhető.

Kevés karbantartás, rendkívüli hatékonyság: nyomáslengetéses adszorpciós eljárás (PSA)
A PSA technológiánál (magyarul nyomáslengetéses adszorpciós eljárás) az oxigént szétválasztják a levegő többi alkotójától. A megtisztított sűrített levegő átáramlik egy zeolit molekula-szitával (ZMS) felszerelt tartályon, áramlás közben magához vonzza a levegőben jelen lévő nitrogénmolekulákat és ezek a zeolit struktúrán megtapadnak. Amikor a zeolit molekula-szita telítődött nitrogénmolekulákkal, a berendezés átvált a második tartályra, amelyben a folyamat folytatódik, miközben a telítődött tartály regenerálódik. Ez a folyamat ismétlődik minden egyes modulban. Az eredmény: 90–95 % stabil vagy pont olyan tisztaságú oxigén, amire szüksége van.

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Kedvező karbantartási költségek
A BOGE oxigéngenerátorai minőségi alkatrészek használatának köszönhetően alig igényelnek karbantartást. Nemesacél szelepház, kopásmentes cirkóniumoxid érzékelő és a zeolit molekula-szita fennakadás nélküli üzemelést és megbízható minőségű oxigént szavatol. Ez minimális szervizelési költségeket jelent.
Mindent egy kézből
A BOGE oxigéngenerátorok különleges követelményeket támasztanak a termékgáz oldali előkészítő komponensekkel szemben. Akár gyógyászati célú steril szűrőkről vagy speciális bevonatú oxigén termékgáz-tartályokról van szó, a BOGE rendszerszállítóként széles körű termékprogramot kínál.


 
Biztos minőség
A BOGE oxigéngenerátoraival elkerüli a nagynyomású hengerek tárolása és az oxigénpalackok kezelése miatti kockázatokat. Minden alkatrész csúcsminőségű, a gyártást a legszigorúbban ellenőrizzük. A tisztaság folyamatos felügyelete elemző műszerrel és kijelző képernyővel megbízható biztonságról gondoskodik.


 
Tökéletes gazdaságosság
A BOGE oxigéngenerátoraival függetlenné válhat a szállítóktól. Nem pazarolja a pénzt raktározásra, a párolgás okozta veszteségekre vagy a bérelt tartályokban maradó gázra és a szállított mennyiség és tisztasági fok tekintetében sem kényszerül kompromisszumokra. Oxigént aligha lehet hatékonyabban előállítani, mint a nyomáslengetéses adszorpciós eljárással.