Komplett, egyedi, kulcsrakész:
BOGE sűrítettlevegő- és N2-állomás

Sűrített levegő szállítási mennyiség
4.15–13.01 m3/min
Maximális nyomás 10 bar (g)
N2 tisztaság ?99.999 % 
N2 mennyiség 0.4 Nm3/h

Prospektus (GB)
 

 
 

A hatékony légsűrítő berendezés mintapéldája: A BOGE sűrítettlevegő- és N2-állomása 10 bar túlnyomású olajmentes sűrített levegőt, valamint nagytisztaságú nitrogént állít elő kulcsrakész komplett megoldásként. Ideálisan alkalmas szűk helyviszonyok között történő alkalmazásra és egyedileg testre szabható specifikus vevői igényekhez és különleges ágazati követelményekhez. A BOGE konténeres megoldások kívánságra szélsőséges környezeti feltételekre (-40 ... +45 °C) is méretezhetők. 

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Teljesen olajmentes
Az egyedi kialakítású kulcsrakész BOGE berendezés olajmentes sűrített levegőt szolgáltat 10 bar maximális nyomással. Kompakt konténeres megoldásként szűk helyviszonyok között iparcsarnokokon kívül üzemeltethető.
Sokoldalú
Olajmentes sűrített levegő előállítása mellett a berendezés hatékony nitrogénkinyerésre használható 95 % és 99,999 % közötti tisztasággal. Ez különösen energiatakarékos módon történik a PSA technológia minimális sűrítettlevegő-igényével.


 
Teljesen hatékony
A csavarkompresszor integrált frekvenciaváltóval rendelkezik. Ez folyamatosan a szükséglethez szabja a teljesítményt. A dinamikus fordulatszám-változtatással fokozatmentes részterhelés-szabályozást érünk el. 
Teljesen egyedi
Minden kulcsrakész BOGE berendezést egyedileg testreszabjuk a vevő igényei szerint. Intenzív tanácsadás és elemzés után a specifikus követelményprofilhoz kifejlesztünk egy méretre szabott megoldást, legyártjuk és telepítjük a komponenseket és kívánságra segítséget nyújtunk a berendezés folyamatos üzemviteléhez.