SL 270 – SL 481 csavarkompresszor

Teljesítmény: 200 – 355 kW
Légszállítás: 33 – 43,7 m3/min
Nyomásértékek: 8 / 10 / 13 bar

 
 

Nagy mennyiségű sűrített levegő 
Az SL sorozat csavarkompresszorait nagy mennyiségű sűrített levegő hatékony és üzembiztos előállítására tervezték

 

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Kezelőmező és vezérlés
A szárító kezelő- és ellenőrző szerveit áttekinthetően a csavarkompresszor kezelőmezőjében helyeztük el. Szériakivitelű felszereltség a FOCUS vezérlés, ami számos felügyeleti és vezérlési lehetőséget kínál.
BOGE IE3 motorok: az új prémium osztály!
Az új EN 60034-30:2009 szabvány világszerte szigorúbb hatásfok szerinti osztályokat határoz meg kisfeszültségű háromfázisú motorokra. A hatásfok a motorok hatékonyságát mutatja a mechanikus energia villamos energiává történő átalakítása során. Az IE1 (Standard hatásfok) és IE2 (Magas hatásfok) osztály mellett létezik még az IE3 osztály (Prémium hatásfok), amire minden korábbinál szigorúbb irányelvek érvényesek. Bár csak 2015-től van kötelezően előírva, a BOGE motorjai már 2011-től kielégítik ezeket a legmagasabb szempontokat – maximális hatékonyság és optimális élettartam eléréséhez!
 
Szelep nélküli olajkör
A csavarkompresszor szelep nélküli olajkörrel működik olajzáró és visszacsapószelep nélkül. Ez a rendszer magas szintű üzembiztonságot garantál.
Egyszerű karbantartás
Valamennyi alkatrész optimálisan hozzáférhető. Bármilyen karbantartási munka a legrövidebb idő alatt egy oldalról, az alkatrészek leszerelése nélkül végezhető. Ez minimálisra csökkenti a karbantartási költségeket.
Belső csővezetékek
Minden olajat és olaj-levegő keveréket szállító vezeték acélcsőből készült minőségi precíziós hidraulikacsatlakozók alkalmazásával és még a legnagyobb nyomást is szivárgás nélkül és biztonságosan viselik. A teljes gépben csak egyetlen tömlő található a tisztalevegő oldalon, ami rezgés elleni szigetelésre szolgál és nincs kitéve lökéshullámú igénybevételnek.
Boge biztonsági olajleválasztó rendszer
Fekvő olajleválasztó tartállyal, közvetlenül a tartályra szerelt sűrítőfokozattal és kívül elhelyezett olajleválasztó patronnal. A rendszer gyakorlatilag nyomásveszteség nélküli olajleválasztást biztosít a sűrített levegő mindössze 1–3 mg/m3 maradék olajtartalmával. Az olajleválasztó patron terhelése minimális: ez a hosszú élettartam garanciája.
5 év garancia
A Boge Kompressoren GmbH a kompresszorgyártásban, több mint 100 év tapasztalatának felhasználásával gyártott megbízható kompresszoraival, folyamatos fejlesztéseivel és a felhasználók igényeihez való elkötelezettségével biztosítja Önnek a biztonságos sűrített levegő előállítást. Az 5 év időtartamra vonatkozó BestCair garancia, bizonyítéka a berendezések kiváló műszaki paramétereinek, megbízhatóságának, így a hosszú távú, gondtalan sűrített levegő biztosításának.