DASZ-P1-2 –DASZ-P 143-2
lélegeztető levegő rendszer

Teljesítmény: 0,22 – 22,85 m3/min
Maximális üzemi nyomás: 13 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Megbízható és hatékony gyógyászati lélegeztető levegő előállításához:
A DASZ-P sorozatba tartozó levegőelőkészítő egységek lélegeztető levegőt állítanak elő ipari és gyógyászati célra, többek között az Európai gyógyszerkönyv (Pharmacopée Européenne) szabványai szerint. Két kamrában nyomásváltó eljárással szárítják és károsanyagoktól mentesítik a sűrített levegőt. A beépített szűrővel és a szintén egybeépített tisztító/katalizátor-fokozattal együtt így a legkényesebb igényeket is kielégítve hatékonyan és megbízhatóan végzik a sűrített levegő előkészítését.


Lélegeztető levegő rendszer: DASZ-P1-2 – DASZ-P14-2 sorozat

Hatékony előkészítő egység ipari és gyógyászati lélegeztető levegőhöz az Európai gyógyszerkönyv (Pharmacopée Européenne) követelményei szerint, akár 139 m3/h térfogatáramhoz.

A rendszer részei: 
Hidegen regeneráló adszorpciós szárító egybeépített tisztító/katalizátor-fokozattal kompakt, csatlakoztatásra előkészített egységként padlóra történő telepítéshez vagy fali szereléshez, elő- és utószűrővel, opcióként beszerelt harmatpont-vezérléssel szállítható.


Lélegeztető levegő rendszer: DASZ-P18-2 – DASZ-P143-2 sorozat

Hatékony előkészítő egység ipari és gyógyászati lélegeztető levegőhöz az Európai gyógyszerkönyv (Pharmacopée Européenne) követelményei szerint, akár 1371 m3/h térfogatáramhoz.

A rendszer részei: 
Hidegen regeneráló adszorpciós szárító egybeépített tisztító/katalizátor-fokozattal kompakt, csatlakoztatásra előkészített egységként padlóra történő telepítéshez, elő- és utószűrővel, opcióként beszerelt harmatpont-vezérléssel szállítható.