RM 2500 – RM 6200 sorozat
dugattyús kompresszor

RH 2400 – RH 2830 sorozat
magasnyomású dugattyús kompresszor (25-30 bar)

Teljesítmény: 15 – 37 kW
Effektív szállítási teljesítmény: 1800 – 4840 l/min
Nyomásértékek: 10 / 15 / 25 / 30 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Az ideális megoldás nagyobb szállítási mennyiség biztosítására
Az RM és RH sorozatú BOGE dugattyús kompresszorok nagy teljesítményű munkavégzésre lettek építve, olyan alkalmazásoknál ahol nagy mennyiségű sűrített levegőre van igény. Robosztus felépítésüknek is köszönhetően megbízhatóan és hatékonyan működnek, légszállítási tartományuk 4840 l / min – ig.
 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Megbízhatóság
A BOGE dugattyús kompresszorok működése egy jól bevált elvre épül,
amelyet a megbízhatóság, hatékonyság és a robusztus felépítés jellemez. A hosszú távra tervezett berendezések maximális üzembiztonságot garantálnak még a legnehezebb körülmények között is.
Csúcsminőség
A minőség mindig kifizetődik. A BOGE dugattyús kompresszorokat kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával építik, a hosszú élettartam és alacsony karbantartási költségek nyújtotta előnyöket a végtelenségig élvezheti. 
 
Alap- és csúcsterhelés
Szakaszos működés esetén is használhatók, alap vagy csúcsterheléses kompresszorként, ami optimalizálja a sűrített levegő termelést a maximális hatékonysággal.
BOGE IE3 motorok: az új prémium osztály!
Az új EN 60034-30:2009 szabvány világszerte szigorúbb hatásfok szerinti osztályokat határoz meg kisfeszültségű háromfázisú motorokra. A hatásfok a motorok hatékonyságát mutatja a mechanikus energia villamos energiává történő átalakítása során. Az IE1 (Standard hatásfok) és IE2 (Magas hatásfok) osztály mellett létezik még az IE3 osztály (Prémium hatásfok), amire minden korábbinál szigorúbb irányelvek érvényesek. Bár csak 2015-től van kötelezően előírva, a BOGE motorjai már 2011-től kielégítik ezeket a legmagasabb szempontokat – maximális hatékonyság és optimális élettartam eléréséhez!