C4 R – C15 R sorozat
ékszíjhajtású csavarkompresszor
légtartályra szerelve

C4 DR – C 15 DR sorozat
ékszíjhajtású csavarkompresszor hűtveszárítóval
légtartályra szerelve

Teljesítmény: 3 – 11 kW
Légszállítás: 0.280 – 1,740 m3/min
Nyomásértékek: 8 / 10 / 13 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)
 
 

Mindenütt, ahol a rendelkezésre álló hely meghatározó szempont a BOGE C (D)R sorozat különösen hasznos, mivel kis helyigényének köszönhetően közvetlenül a munkahelyen telepíthető. Minden egyes gépelemet – a tartálytól az opcionális hűtveszárítóig és olaj-víz szeparátorig – készre szerelve és teljes egészében csatlakoztatásra kész kompakt egységként szállítjuk. Emellett a szuperhangszigetelés rendkívül halk működést biztosít. A gyári csövezés révén a telepítési ráfordítás minden esetben olyan kicsi marad, mint a helyigény.

KOMPAKT SŰRÍTŐ MODUL

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Szuverén vezérlés
A base control vezérlés LC-kijelzővel és nyomásérzékelős technikával szériafelszerelés. De opcióként a focus control 2.0 is kapható, ami az integrált hatékonyságkijelzés és a bevált BOGE szivárgás-monitor mellett még RFID hozzáférést is kínál.
Kiváló hatékonyság
Nagy szállított mennyiségek különösen alacsony teljesítményigény mellett – erről híres a bevált C sorozat speciális BOGE sűrítőeleme. Itt a komponensek intelligens elrendezése tovább javítja a csúcsszínvonalú hatékonysági értékeket. Mindez a sűrített levegő állandóan jó minősége érdekében.
Példaértékűen kompakt
Mindazoknak, akiknek nincs vesztegetni való helyük: A C (D)R sorozat kombinálja a kis helyigényű szárítót és tartályt és örvendetesen halk működésű – így közvetlenül a munkahelyen teljesítheti szolgálatát. Számos előkészítési és szűrési opciók rugalmas mindentudóvá teszik.
5 év garancia
A Boge Kompressoren GmbH a kompresszorgyártásban, több mint 100 év tapasztalatának felhasználásával gyártott megbízható kompresszoraival, folyamatos fejlesztéseivel és a felhasználók igényeihez való elkötelezettségével biztosítja Önnek a biztonságos sűrített levegő előállítást. Az 5 év időtartamra vonatkozó BestCair garancia, bizonyítéka a berendezések kiváló műszaki paramétereinek, megbízhatóságának, így a hosszú távú, gondtalan sűrített levegő biztosításának.