S40-3 – S60-3 BLUEKAT
olajmentes csavarkompresszor 

SLF40-3 – SF60-3 BLUEKAT
olajmentes frekvenciaszabályozott csavarkompresszor

Teljesítmény: 30 – 45 kW
Légszállítás: 3,91 – 7,30 m3/min
Nyomásértékek: 8 / 10 / 13 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

BOGE BLUEKAT: Páratlan olajmentes minőségi osztály.
A BOGE BLUEKAT sorozat csavarkompresszoraival 0 minőségi osztályú olajmentes sűrített levegőt állíthat elő és ráadásul még a kondenzátum ártalmatlanításától is mentesül. Működési elve – a beszívott levegő minőségétől függetlenül – tökéletesen biztos és ára a hagyományos olajmentes csavarkompresszorokhoz képest verhetetlen. Ideális olyan érzékeny ipari alkalmazási területeken, amelyek olajmentes sűrített levegő biztonságos és intelligens előállítását igényelik.
 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Tökéletesen olajmentes
A BOGE BLUEKAT modellek beépített konverterrel rendelkeznek, ami a sűrített levegőben lévő olajat megbízhatóan széndioxiddá és vízzé oxidálja. Az előállított sűrített levegő az ISO 85731-1 szabvány szerinti 0 minőségi osztályú – amit a TÜV SÜD bevizsgált és megerősített. A teljes folyamat bármely pontján kizárólag olajmentes kondenzátum keletkezik.
Tökéletesen megbízható
A konverter-elv lényege, hogy a sűrített levegő teljes biztonsággal olajmentes. A konverter túlterhelés-gátlóval rendelkezik és nem léphető túl kapacitásának felső határa. A gyógyszer-, vegyipari, félvezető- vagy élelmiszeripari felhasználók így a biztos oldalon állnak!


 
Tökéletesen hatékony
Legújabb BOGE IE3 motorok végzik a BOGE BLUEKAT modellek hatékony meghajtását. A kínált gépek között van egy frekvenciaszabályozott modell is, ami a hajtómotor és a sűrítőfokozat fordulatszámát rugalmasan az igényhez szabja. Aligha működhet kompresszor ennél hatékonyabban!
Tökéletesen kedvező
A BOGE BLUEKAT elvének alkalmazásával egyszerre több tekintetben megtakarít: A jövőben már nem lesz szüksége nagy ráfordítással járó szűréstechnikára. Mentesül a kondenzátum költséges ártalmatlanításától. És ha a bekerülési és karbantartási költségekben jelentkező jelentős árelőnyhöz még az IE3 motornak köszönhető energiamegtakarítást is hozzászámolja, látni fogja: Ilyen kedvező lehet az olajmentes sűrített levegő!
5 év garancia
A Boge Kompressoren GmbH a kompresszorgyártásban, több mint 100 év tapasztalatának felhasználásával gyártott megbízható kompresszoraival, folyamatos fejlesztéseivel és a felhasználók igényeihez való elkötelezettségével biztosítja Önnek a biztonságos sűrített levegő előállítást. Az 5 év időtartamra vonatkozó BestCair garancia, bizonyítéka a berendezések kiváló műszaki paramétereinek, megbízhatóságának, így a hosszú távú, gondtalan sűrített levegő biztosításának.