N7P – N56P nitrogéngenerátorok

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Legyen független
Merev, rugalmatlan szállítási szerződések helyett a jövőben állítsa elő maga BOGE nitrogéngenerátorral a szükséges nitrogént. Ezzel hasznot húz a rendkívül rugalmas rendszer kínálta lehetőségekből: a teljesítményt, a szállított mennyiséget és a tisztasági fokot mindenkor saját igényeihez szabhatja. Ez a rendszer nagyobb szabadságot és hatékonyságot nyújt, folyamatosan fejleszthető és utólag bővíthető – úgy nyeri a nitrogént, hogy arra szüksége van!

1 – 8 modul csatornánként
A modulok egyszerűen felcsavarozhatók és bármikor rugalmasan bővíthetők – a szállított mennyiséget így optimálisan saját igényeihez szabhatja.

MASTER csatorna plusz választható 1 – 2 bővítő csatorna
Ha egy csatorna teljesen megtelt, akár két másik, egyenként további 1–8 modult tartalmazó pár-huzamos csatornával kiegészíthető. Így – igény szerint – 1,3 és 265,8 Nm3/h közötti szállított mennyiséget érhet el. További komplett rendszerekkel kombinálva a szállított mennyiség tetszőlegesen növelhető. A vezérlésre csak a master egységben van szükség, innen történik az összes csatorna központi vezérlése.

Rendkívül hatékony és tökéletesen megbízható
nyomáslengetéses adszorpciós eljárás (PSA). A nyomáslengetéses adszorpciós eljárásnál a nitrogént szétválasztják a levegő többi alkotójától. A nitrogéngenerátorok két összekapcsolt tartályból állnak, amelyeket felváltva használnak az oxigén folyamatos adszorbeálására.

A BOGE nitrogéngenerátorok nitrogén előállítására a nyomásváltásos adszorpciós eljárást (PSA) használják. Ennek során tisztított sűrített levegő áramlik át egy szén-molekula¬szitával (CMS) felszerelt tartályon, miközben a levegőben jelen lévő oxigénmolekulák az áramlás közben adszorbeálódnak. Ez az adszorpciós folyamat addig folytatódik, amíg a szén-molekulaszita az oxigénmolekulákkal telítődik. Ezután a berendezés átvált a másik tartályra, a telítődött tartály regenerálódik. Ez a folyamat játszódik le minden egyes modulban. Az eredmény: akár 5.0 (99,999 %) stabil tisztaságú nitrogén.

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Kedvező karbantartási költségek
A BOGE nitrogéngenerátorai, minőségi alkatrészek használatának köszönhetően alig igényelnek karbantartást. Hosszú távra tervezett szelepek, a hosszú élettartamú szén-molekula¬szita (CMS) és egy cirkónium-oxid érzékelő zökkenőmentes működést és megbízható nitrogénminőséget garantálnak. Ez minimális szervizelési költségeket jelent.
Rendkívül rugalmas terhelés
A BOGE nitrogéngenerátoraival a tisztasági fokot, a teljesítményt és a szállított mennyiséget mindig rugalmasan saját igényeihez szabhatja. Nem pazarol energiát és nem költ feleslegesen pénzt azzal, hogy túl magas tisztasági fokú gázt termel vagy túlméretezett rendszert használ. A BOGE nitrogéngenerátorai igazodnak Önhöz, nem pedig fordítva!

 
Rendkívül jó minőség
A BOGE nitrogéngenerátorokat kizárólag jó minőségű szén-molekulaszitával töltik fel. Minden felhasznált anyag csúcsminőségű, a gyártást a legszigorúbban ellenőrizzük. Ön egy olyan rendszert kap a kezébe, ami megbízhatóságával és a lehető leghosszabb élettartamával meggyőzi. 
Rendkívül korszerű kiépítettség
A BOGE nitrogéngenerátorok tovább bővíthetők mikroprocesszoros vagy kényelmesen használható érintőképernyős vezérléssel. A vezérlő szokványos modemmel vagy GPRS kapcsolattal hálózatba köthető. Opcióként Ethernet interfészen keresztül távvezérelve kezelhető.