Drytec SA

A DRYTEC S.A. története 1976-ban kezdődött. Kínálatában eleinte sűrített levegő kezelő berendezések szerepeltek úgy mint hűtveszárítók és hálózati szűrők. A cég székhelye Belgium keleti oldalán, közel a német határhoz található. Liege City és agglomerációja évszázadok óta elkötelezett az acélipar irányában, amely elkötelezettség nagy tapasztalatot biztosít az acélgyártásban és megmunkálásban.
Valószínűleg a legrégebbi gyártó Európában. Az induláskor a hűtveszárítók gyártása egy amerikai céggel közös vállalkozásban történt. A 90-es évek óta kialakította saját, egyéni üzleti stratégiáját. A termelés mintegy 97%-át exportálja. Fő piaca a kontinentális Európa, ahol minden országban található DRYTEC képviselet. Céljai között szerepel további, új piacok meghódítása a tengerentúlon is, amely a cég számára következő évek kihívása.

A DRYTEC büszke arra, hogy kifejlesztette saját szárítóját, különösen a szárító „szívére”: a hőcserélőre. Ellentétben a legtöbb konkurens termékével, a DRYTEC saját maga gyártja a hőcserélőt. Ez az úgynevezett monoblokk hőcserélő, hihetetlen mennyiségű előnyt biztosít. Az évek során a monoblokk hőcserélő számos fejlesztésen ment keresztül, amelyeknek köszönhetően a termék minősége és a hatékonyság folyamatosan javul.

A DRYTEC továbbra is emberi léptékű társaság, amelyben hegesztők, mechanikai mérnökök, szűréstechnológiai szakemberek, tervezők, hűtőközeg mérnökök közös munkájának eredménye a a kiváló termékminőség. A legtöbb munkavállaló hosszútávú tapasztalattal rendelkezik, a sűrített levegős berendezések gyártásában. A cég kis méretből fakadó személyes kapcsolatot, a rugalmasságot és a költséghatékonyságot partnereink nagyra értékelik.