DUOTHERM 15 – DUOTHERM 150
külső hővisszanyerő

Prospektus (HU)
Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Hozzon ki még többet kompresszorából
A BOGE DUOTHERM valóban pénzt takarít meg, mert a kompresszorhoz felhasznált energia kb. 72 százaléka hő formájában rendelkezésére áll fűtővizének vagy ipari vizének felmelegítéséhez. Kompresszorát kevés ráfordítással energiamegtakarító géppé alakíthatja: Egészítse ki most új és régebbi gépeit az energiamegtakarítási licenccel!  telepíthető minden BOGE kompresszorhoz és más gyártók berendezéseihez is.                                                         

 

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Maximális hatásfok
A BOGE DUOTHERM külső hővisszanyerő modullal a kompresszorhoz felhasznált energia kb. 72 százalékát hő formájában újrahasznosíthatja. Ha ezt meglépi, kompresszora sűrített levegő mellett melegvizet is termelni fog – olyan értéktöbblet, aminek az ára gyorsan megtérül.
Univerzálisan alkalmazható
Külső hővisszanyerő modulunkat öt változatban kínáljuk: Ilyenformán 7,5 és 110 kW teljesítményhatárok között használható olajbefecskendezéses csavarkompresszorokhoz. A BOGE S sorozat mellett az S 150 modellel bezárólag más gyártók kompresszorainak bővítésére is alkalmas, akár utólag is.


 
Kompakt kivitel
Kompakt kialakításának köszönhetően külső hővisszanyerő modulunk nem igényel sok helyet: 700 x 700 x 380 mm – több helyet nem kell beterveznie az új energiamegtakarító csodaszer elhelyezéséhez. Opcióként a modult olajgyűjtő teknővel (700 x 900 mm) is kiegészítheti.

 
Egyszerű beépítés
A DUOTHERM modult egyszerűen csak csatlakoztatni kell a kompresszor olajkörére. Működéséhez külső energiára nincs szükség! A bekötést a meglévő vízkörbe egy szerelő gyorsan lerendezi – máris kezdődhet az energiamegtakarítás.