Olaj-víz kondenzátum szétválasztó CC2 – CC35

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

A BOGE CC olaj-víz szeparátora újszerű elven működik, ami hosszú távú próbák során bizonyította alkalmasságát. A kondenzátum két hatékony szűrőelemen halad át: az egyik speciálisan erre a célra előállított műanyag szálakból és a másik minőségi aktívszénből készült. Előnyök: Nem keletkeznek folyékony olajmaradványok, ritkábban kell cserélni a szűrőt és a készülék alkalmas a legkülönbözőbb kompresszorfajták kondenzátumainak szeparálására.

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Tökéletesen hatékony
A BOGE CC a minőségi aktívszén szűrőnek és az ezzel összehangolt polipropilén szűrőelemeknek köszönhetően különösen nagy teljesítményű. A legegyszerűbb módon optimálisan tisztítja a kondenzátumot. A nagy szűrőfelület csökkenti a karbantartási költségeket.

 
Univerzálisan alkalmazható
A BOGE CC típusok alkalmazhatók minden sűrítési módhoz és kenőanyaghoz, így bármilyen elven működő kompresszorhoz alkalmasak. Ezen kívül a hagyományos készülékekhez képest kisebb a helyigényük.


 

 
Egyszerű ártalmatlanítás
A szűrőelemek ártalmatlanítása rendkívül egyszerű, mivel közvetlenül kivehetők a készülékből és cserélhetők. Nincs szükség többé kannákra a folyékony olajmaradványok összegyűjtéséhez – ami az ártalmatlanítási költségek további lényeges csökkenését eredményezi.


 
Bevizsgált és tanúsított
Minden BOGE CC típus rendelkezik a Német Építéstechnikai Intézet típusvizsgálati tanúsítványával és kielégíti a Vízháztartásról szóló német törvény (WHG) követelményeit.