FLEX PET BFP 100 – 1080 sorozat

Légszállítás: 93 – 1076 m3/h
Nyomásértékek: 40 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

BOGE FLEXPET optimálisan testreszabott sűrítettlevegő-rendszer tetszőleges méretű PET palackokhoz. Hiszen az egyes komponenseket egyénileg állítjuk össze a vevő követelményei és a helyi környezeti feltételek szerint. Egy csavarkompresszor 11 bar nyomású vezérlőlevegőt állít elő  40 °C nyomás-harmatponton. Nyomásfokozók (boosterek) igény szerint a 40 bar magasabb csúcsnyomásra sűrítik a levegőt. Ez megelőzi a fölösleges túlsűrítést – az energiahatékony munka érdekében!

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Flexibilis felépítés
A BOGE FLEXPET különböző csavarkompresszorokkal kombinálható – igény szerinti szállított mennyiségekhez. Fokozatmentes teljesítményszabályozással rendelkezik, így gyakorlatilag nincs üresjárati idő. A kompresszorállomás levegőhűtéssel van felszerelve (opcióként hidegvizes egységgel és utóhűtővel).
Maximális hatékonyság
A BOGE FLEXPET egységgel csak annyi 40 bar nyomású sűrített levegőt állít elő, amennyire valóban szüksége van, költséges túlsűrítés és későbbi nyomáscsökkentés nélkül. Egy intelligens vezérlés egyszerre több nyomásfokozót irányít. 
Csúcsminőség
A BOGE FLEXPET műszakilag olajmentes és száraz fúvólevegőt állít elő, ami nem tartalmaz olajgőzöket és szagtalan. BOGE FoodLub-H1 olajtöltet használata garancia arra, hogy a sűrített levegő prémium kategóriájú és élelmiszer minőségű lesz.
 
Komplett berendezés
A nyomásfokozót, szárítót, szűrőt, tartályt és a kapcsolószekrényt tartósan rögzítve alapkeretre szereljük. Minden komponenst kompletten csövezünk (kívánságra nemesacél kivitelben) és huzalozunk, ezután a teljes egység működéséhez egyetlen elektromos hálózati csatlakozás szükséges.