ASO 260 – ASO 480 sorozat
olajmentes dugattyús kompresszor, direkthajtással

BSO 260- – BSO 480- sorozat
légtartályra épített olajmentes kompresszor,
direkthajtással

BSO 260-…D – BSO 480-…D sorozat
légtartályra épített dupla kivitel

BSO 480(L) DM sorozat
olajmentes kompresszor állomás

Teljesítmény: 1,5 – 3,2 kW
Effektív szállítási teljesítmény: 156 – 367 l/min
Nyomásértékek: 8 / 10 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Olajmentes sűrített levegő minden igényhez
A sorozat olajmentes dugattyús kompresszorainak jellemzője a maximális rugalmasság és megbízhatóság. A moduláris, célzott kialakítás révén lehetővé válik a speciális üzemi körülményekre történő testre szabás a variálható nyomásértékek és szállítási mennyiségektől egészen az opcionális komponensek felhasználásáig, mint a dupla tartály vagy beépített membrán szárító.

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Abszolút olajmentes működés. Garantáltan teljesen tiszta és biztonságos sűrített levegő előállítás. Az igényes sűrített levegő felhasználás megbízható kielégítésére. Olajmentes kivitel
Abszolút olajmentes működés. Garantáltan teljesen tiszta és biztonságos sűrített levegő előállítás. Az igényes sűrített levegő felhasználás megbízható kielégítésére.
A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy minden kompresszor felszereltsége a legoptimálisabban megfeleljen a felhasználói igényeknek.  Választható komponensek: pl. tartályok, duplatartály, membrán szárító, szuperhangtompító burkolat stb. Rugalmas építési lehetőségek
A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy minden kompresszor felszereltsége a legoptimálisabban megfeleljen a felhasználói igényeknek.  Választható komponensek: pl. tartályok, duplatartály, membrán szárító, szuperhangtompító burkolat stb.

 
A minőség mindig kifizetődik. A BOGE dugattyús kompresszorokat kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával építik, a hosszú élettartam és alacsony karbantartási költségek nyújtotta előnyöket a végtelenségig élvezheti. Csúcsminőség
A minőség mindig kifizetődik. A BOGE dugattyús kompresszorokat kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával építik, a hosszú élettartam és alacsony karbantartási költségek nyújtotta előnyöket a végtelenségig élvezheti. 
 
Az új EN 60034-30:2009 szabvány világszerte szigorúbb hatásfok szerinti osztályokat határoz meg kisfeszültségű háromfázisú motorokra. A hatásfok a motorok hatékonyságát mutatja a mechanikus energia villamos energiává történő átalakítása során. Az IE1 (Standard hatásfok) és IE2 (Magas hatásfok) osztály mellett létezik még az IE3 osztály (Prémium hatásfok), amire minden korábbinál szigorúbb irányelvek érvényesek. Bár csak 2015-től van kötelezően előírva, a BOGE motorjai már 2011-től kielégítik ezeket a legmagasabb szempontokat – maximális hatékonyság és optimális élettartam eléréséhez! BOGE IE3 motorok: a prémium osztály!
Az új EN 60034-30:2009 szabvány világszerte szigorúbb hatásfok szerinti osztályokat határoz meg kisfeszültségű háromfázisú motorokra. A hatásfok a motorok hatékonyságát mutatja a mechanikus energia villamos energiává történő átalakítása során. Az IE1 (Standard hatásfok) és IE2 (Magas hatásfok) osztály mellett létezik még az IE3 osztály (Prémium hatásfok), amire minden korábbinál szigorúbb irányelvek érvényesek. Bár csak 2015-től van kötelezően előírva, a BOGE motorjai már 2011-től kielégítik ezeket a legmagasabb szempontokat – maximális hatékonyság és optimális élettartam eléréséhez!

 
A kompresszor előszűrővel egybeépített membránszárítóval szerelt változatban is rendelhető. Az integrált szárító helytakarékos megoldást biztosít minden területen, ahol megbízhatóan száraz sűrített levegőre van szükség. Membránszárító
A kompresszor előszűrővel egybeépített membránszárítóval szerelt változatban is rendelhető. Az integrált szárító helytakarékos megoldást biztosít minden területen, ahol megbízhatóan száraz sűrített levegőre van szükség.