Tisztelt Olvasó!

A Press Air Kompresszorforgalmazó és Szerviz Kft. alapító tagjai és munkatársai egyéni és együttes eltökélt szándéka, - a több mint 100 éves tapasztalattal bíró és a piacvezető gyártók egyikeként számon tartott, Otto Boge GmbH & Co. KG prémium-kategóriás termékei, és átfogó rendszermegoldásai színvonalának megfelelően - egy hazánkban európai mércével mérve is irányadó értékesítési- és szerviz szolgáltatás megvalósítása és folyamatos fejlesztése.


 

1997-es megalakulásunk óta, napjaink irgalmatlan árversenyéig, elhatárolódtunk a magyar piacot átszövő - a minőséget és üzembiztonságot nem alapvető prioritásként kezelő - kétes megoldásoktól és felelőtlen ígéretektől. Önbizalmunk a szakszerűségre és vevőink, megbízóink elégedettségére alapul. Kiegyensúlyozott gazdálkodásunknak köszönhetően minősített adózóként tagjai vagyunk az APEH „Köztartozás mentes” adózók körének.

Partnereink versenyképességének növelését egyrészről kiváló minőségű termékekkel és innovatív megoldásokkal, másrészről saját felkészültségünk és gazdálkodásunk optimalizálásával és fejlesztésével biztosítjuk. Tapasztalatunk szerint a feltárt igényeket maradéktalanul kielégítő sűrített levegős rendszer „testre szabása”, kiépítése, és gazdaságos üzemeltetése csak és kizárólag szoros partneri együttműködés keretei között valósítható meg. Ez a folyamatos együttműködés biztosítja, hogy a Partnereinknél felmerülő technológiai eljárások vagy megrendelői követelmények változásából fakadó új kihívásokra gyors és rugalmas megoldásokkal válaszoljunk. A fejlett piaci igényeknek megfelelően rendelkezünk tevékenységi-, szolgáltatói-, termék- és környezetszennyezési felelősségeket magában foglaló Általános Felelősségbiztosítással.

Versenyképességünk megőrzését elismert rugalmasságunk, műszaki és infrastrukturális hátterünk biztosítják. Éves árbevételünk jelentős hányadát folyamatos fejlesztésekre fordítjuk, többek között az alább felsorolt fejlesztések garantálják gyors és megbízható működésünket:

2003 ISO 9001:2001 szabvány bevezetése

2007 SAP központi vállalatirányítási rendszer elindítása

2008 digitális archiváló rendszer bevezetése

2009 megfelelő képesítés megszerzése a Hűtő- klíma- és hőszivattyú berendezések kötelező szivárgásvizsgálatának elvégzésére

2011 elektronikus számlázás bevezetése

2012 Magyarországon egyedüliként megszereztük az akkreditációt a BOGE 5 éves Bestcair garanciaprogram biztosítására.

Komoly hangsúlyt fordítunk raktárkészletünk optimális bővítésére. Központunkban közel 500 m2-en mintegy 50 Mio Ft értékben alkatrészeket, továbbá nagyságrendileg 40 Mio Ft értékben sűrített levegős termékeket készletezünk az azonnali kiszolgálás biztosításának érdekében.

Többször nyertük a BOGE Kompressoren GmbH-tól az évente kiosztásra kerülő, az értékesítési és szerviz tevékenységet értékelő silver-, gold- és prémium-partner címet.

Az elmúlt években több új és már meglévő ügyfelünk országhatárainkon átívelő fejlesztéseiben is partnerként vettünk részt. Napjainkban Romániában és Szlovákiában is biztosítjuk az értékesített berendezések, komplett rendszerek üzemeltetését. Annak érdekében, hogy az általunk nyújtott magas színvonalú és teljes körű szolgáltatás a hét minden napján rendelkezésre álljon, szerviz ügyeletünk hétvégén is elérhető.

A BOGE termékei mellett az alább felsorolt sűrített levegő előállító és kezelő berendezések gyártóinak képviseletét, alkatrészellátását és karbantartását végezzük:

 

BOGE Kompressoren GmbH

SOLIDAIR GmbH

DRYTEC S.A. – A belga gyártóval 2004-ben kötöttünk képviseleti szerződést. A DRYTEC S.A. hűtveszárítókat, adszorpciós szárítókat, sűrített-levegő szűrőket és kezelő berendezéseket gyárt. Hűtveszárítóik hőcserélőjére felár nélkül 5 év gyártói garanciát biztosítanak.

MEHRER Kompressoren GmbH – 2005-ben kezdtük meg a németországi Baden-Würtenberg tartományban, Balingen városában működő cég termékeinek karbantartását.

 

Tóth Gábor

ügyvezető

 


 

Tanúsítvány