SG101-3 – SG150-3
csavarkompresszor 

Teljesítmény: 75 – 110 kW
Légszállítás: 10,9 – 18,4 m3/min
Nyomásértékek: 8 / 10 / 13 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

A direkt hajtás és az integrált hajtómű kombinációja minden felhasználási célra felvértezi a BOGE SG sorozatú csavarkompresszorokat. Ami a legjobb: A kopásmentes, kis karbantartás­igényű erőátvitel különösen hosszú karbantartási időközöket eredményez! A megbízhatóság és gazdaságosság itt ideálisan (hosszú távon) össze­kapcsolódik.

Az atmoszférikus levegőt a kompresszor az gépszekrény belépő nyílására szerelt előszűrőn keresztül a szívószűrőn át beszívja és egy különösen lassan forgó sűrítőelembe irányítja, ami mindig az optimális méretezési ponton működik – a sűrített levegő kifejezetten hatékony előállításához átviteli veszteségek nélkül.

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Minden körülményhez
Bárhol, bármeddig: A BOGE új SG csavarkompresszorai nem igényesek az üzemi környezettel vagy a munkaciklusokkal szemben. Az integrált hajtómű még poros környezetben és tartós terhelésnél is csaknem kopásmentes működést garantál.
A legmagasabb igényekhez
Mivel az SG csavarkompresszorok nem igényelnek ékszíjhajtást, így pl. az ékszíjkarbantartások teljesen elmaradnak. Ez nem csak a költségkeretet kíméli, de a rendelkezésre állást is növeli. Gazdaságosság, hosszú élettartam és üzembiztonság tekintetében az SG sorozat kielégíti a legmagasabb igényeket.
Gyors ellenőrzéshez
Az SG sorozat az új, moduláris felépítésű focus control 2.0* vezérlésre alapoz: Ez az ágazatban a legkorszerűbb vezérlőszerv nem csak intuitívan érthető felhasználói felülettel kényezteti el az alkalmazót. A hatékonyságkijelzés és a BOGE szivárgás-monitor mellett elsőként még RFID hozzáférést is kínál.
* Opció. Alapkivitelben FOCUS vezérléssel
 
A jobb hatékonyságért
A hosszú karbantartási időközök nem az SL sorozat egyetlen konstrukciós előnye: A hajtómotor különösen alacsony teljesítményfelvételének köszönhetően a kompresszorok nem mindennapi hatékonysági értékekkel szereznek jó pontokat. Szériakivitelben a piaci igényeknek megfelelően 7,5 bar nyomásra méreteztük.
5 év garancia
A Boge Kompressoren GmbH a kompresszorgyártásban, több mint 100 év tapasztalatának felhasználásával gyártott megbízható kompresszoraival, folyamatos fejlesztéseivel és a felhasználók igényeihez való elkötelezettségével biztosítja Önnek a biztonságos sűrített levegő előállítást. Az 5 év időtartamra vonatkozó BestCair garancia, bizonyítéka a berendezések kiváló műszaki paramétereinek, megbízhatóságának, így a hosszú távú, gondtalan sűrített levegő biztosításának.