G25P – G2620P -  durva előszűrő sorozat
G25X – G2620X -  finom előszűrő sorozat
G25Y – G2620Y -  mikroszűrő sorozat
G25A – G2620A -  aktívszén szűrő sorozat


Szűrési teljesítmény: 0,41 – 43,66 m3/min 
Maximális üzemi nyomás: 16 bar

Prospektus (GB)
 

 
 

A DRYTEC sűrített levegő szűrőit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a szűrőkkel szemben támasztott követelményeknek mindenhol a világon. Ez még komfortosabb felhasználást tesz lehetővé az üzemeltetők számára. Hosszabb élettartamot nyújtanak, magasabb hatékonyságot biztosítanak kisebb nyomásesés mellett és több csatlakozási mérettel rendelhetőek.

Szűrés 
A szűrőkben alkalmazott, speciális mikroszálas anyag kiváló szűrési és szennyeződés megtartási képességgel rendelkezik. A sűrített levegő szűrőket úgy tervezték, hogy távolítsa el levegőben lebegő szennyeződéseket a sűrített levegő áramból, ami energiahatékony működést 
és megbízható teljesítményt garantál.

Jellemzők 
Szériafelszereltség a védett automata úszós leeresztő, mely megbízhatóan távolítja el a szűrőházban összegyűlt folyékony szennyeződéseket. A zéró porozitású alumínium, a magas kopás állóságot biztosító epoxi festés valamint egy belső korrózióálló bevonat hosszú élettartamot garantál. A szűrő sorozat típusainak konfigurálásával, mód nyílik különböző alkalmazási igények kielégítéséhez. A szűrők differenciál manométerrel vannak felszerelve a könnyű karbantartásért és az energia hatékonyságért.

 


 
Szűrőfej csatlakozó
A Drytec szűrőfej csatlakozó közvetlen, szivárgásmentes kapcsolatot biztosít a szűrők összekötésekor. Nincs szükség csődarabok és szerelvények felhasználására.

 
Vízelvezető  bordák 
A kialakított vízelvezető bordák kedvezően befolyásolják a kondenzátum szűrőn belüli áramlását.


 

 
Eloxálás 
A szűrőházak eloxált felülete nagyon magas fokú korrózióállóságot biztosít, ezért a szűrők jelentős élettartammal rendelkeznek.


 

 
4 rétegű szűrőbetétek
A DRYTEC szűrők 4 szintes, kiváló védelmet biztosítanak - 1 mikron 0,01 mikron szűrési tartományban. A tartós szűrőbetét konstrukció, hatékony folyadék áteresztő réteggel biztosítja a folyamatos megbízható teljesítményt és az optimális szűrőbetét csere periódust.

 
Szintetikus kompatibilitás & tartós epoxi bevonat
A DRYTEC sűrített levegő szűrők kompatibilisek a piacon beszerezhető szintetikus kenőanyagokkal. A tartós epoxi kötés biztonságos kapcsolatot biztosít a zárósapkák és a szűrő betét között, így az nem tud érintkezni a sűrített levegőben lévő szintetikus anyagokkal.