TRINITY alapterhelés-váltás vezérlés

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

A BOGE Trinity rendszere akár három azonos vagy különböző méretű és kialakítású kompresszort képes kapcsolt üzemmódban vezérelni. A beállítható ciklikus alapterhelés-váltás lehetővé teszi valamennyi kompresszor egyenletes kihasználását. Ezáltal csökkennek a karbantartási költségek és nő sűrítettlevegő-ellátásának gazdaságossága – ennyire egyszerűen és kedvező költséggel megvalósítható a hatékonyság!

 

Egy nagyméretű, háttér megvilágítású, szöveges kijelzésű LC képernyő áttekinthetően mutatja az üzemállapotokat és a működési paramétereket.
 
Háttér megvilágítású LC kijelző
Egy nagyméretű, háttér megvilágítású, szöveges kijelzésű LC képernyő áttekinthetően mutatja az üzemállapotokat és a működési paramétereket.
A pillanatnyi hálózati nyomást nyomásérzékelő méri. A trinity vezérlés a maximális és minimális nyomás megadása után a csatlakoztatott kompresszorokhoz automatikusan kiszámítja és beállítja az összes többi köztes nyomást.
 
Mért nyomásértékek rögzítése
A pillanatnyi hálózati nyomást nyomásérzékelő méri. A Trinity vezérlés a maximális és minimális nyomás megadása után a csatlakoztatott kompresszorokhoz automatikusan kiszámítja és beállítja az összes többi köztes nyomást.


 
A trinity biztosítja az összes kompresszor egyenletes kiterhelését és így csökkenti a szervizelési igényt. Ciklikus prioritásváltás vagy 26 csatornás heti kapcsolóóra közül választhat a prioritások szabad meghatározásához (pl. éjszakai lekapcsolással). Hatékonyság
A Trinity biztosítja az összes kompresszor egyenletes kiterhelését és így csökkenti a szervizelési igényt. Ciklikus prioritásváltás vagy 26 csatornás heti kapcsolóóra közül választhat a prioritások szabad meghatározásához (pl. éjszakai lekapcsolással).
 
A kompresszor kapcsolószekrényébe integrálva a szükséges csatlakozót vagy már gyárilag előkészítjük, vagy utólag problémamentesen bővíthető. Alternatívaként fali szerelésre előkészített külső házváltozatot is választhat. Egyszerű bővíthetőség
A kompresszor kapcsolószekrényébe integrálva a szükséges csatlakozót vagy már gyárilag előkészítjük, vagy utólag problémamentesen bővíthető. Alternatívaként fali szerelésre előkészített külső házváltozatot is választhat.