VOFS 1,5 – VOFS 22
spirálkompresszor 

VOFS 1,5 T – VOFS 22 T
spirálkompresszor sűrített levegő tartályra építve

VOFS 1,5 TD – VOFS 11 TD
spirálkompresszor és hűtveszárító
sűrített levegő tartályra építve 


Teljesítmény: 5,5 – 22 (4 x 5,5) kW
Légszállítás: 170 – 2440 l/min
Nyomásértékek: 8 / 10 bar

Prospektus (GB)

 
 

A sűrített levegős szerszámok és gépek innovációjának, a speciális termelési folyamatoknak egyre több olajmentes sűrített levegőre van szüksége. A piac igényeinek kielégítésre az Eol-Air a VOFS sorozat olajmentes kompresszorait kínálja a Felhasználók számára. Olajmentes sűrített levegőt használva feleslegessé válnak a bonyolult szűrőrendszerek és megszűnik az üzemeltetési költségük. A VOFS sorozat berendezései megbízhatóan, kompakt kivitelben és csendesen képesek olajmentes sűrített levegő előállítására. A végnyomás elérése, fém alkatrészek érintkezése nélkül, egy progresszív megoldással fokozatosan történik, a fix és a keringő tekercsek együttes működésével. A mozgás folyamatos, lehetővé téve a folyamatos légáramlást. Az olajmentes sűrített levegő előállítására képes VOFS modellek tervezésekor a megbízhatóságot, az egyszerű kivitelt és a versenyképes árat tartották szem előtt.  A sorozat a 1,5 és 22 kW teljesítmény tartományra terjed ki. Az összes típus rendelhető önálló egységként, légtartályra építve és hűtveszárítóval szerelve is.
 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 

Egyszerű telepítés, halk berendezés 
A kompakt és csendes kompresszor bárhol, nagyon könnyen telepíthető. Az előállított sűrített levegő nem tartalmaz olajat, kezelése problémamentes.

Egyszerű karbantartás, energiatakarékos megoldás
Karbantartása könnyű, a multi modelleknél a fokozatos működés biztosított. fokozatosan működik az lehetséges a multi modellek. Az egyszerű kialakítás minden belső alkatrészhez könnyű hozzáférést biztosít. A multi modelleknél egy időben egy vagy több egység üzemelhet. Így energia takarítható meg. 

Állandó nyomás 
A nyomás fokozatosan épül fel a fix és a keringő tekercsek együttes működése által. Ez folyamatos sűrített levegő előállítást és konstans nyomást biztosít.

Olajmentes - tiszta levegő 
Sűrítés közben nincs olajbefecskendezés, ez teljesen tiszta, olajmentes levegőt garantál.