BOGE KOMPRESSZORVEZÉRLÉSEK

A BOGE vezérlési és felügyeleti koncepció a felhasználók specifikus helyi igényeihez igazodik. BASE és FOCUS vezérlőink lehetővé teszik számos működési paraméter egyszerű és megbízható ellenőrzését két kényelmi színvonalon. A PRIME vezérlővel legújabb generációjú hatékonyság-vezérlés áll az olajmentesen sűrítő csavarkompresszorok felhasználóinak rendelkezésére.


 
Teljes körű ellenőrzés
Egy nagyméretű, hátsó megvilágítású szöveges kijelzésű LC képernyő áttekinthetően mutatja a hiba-/karbantartási üzeneteket, üzemállapotokat és minden működési paramétert. Mindig szem előtt vannak a fontosabb értékek és célirányosan befolyásolni tudja a lényeges paramétereket berendezésének gazdaságos működtetéséhez.

 
Teljes körű biztonság
Ha kompresszora karbantartást igényel vagy hiba lép fel a sűrített levegős hálózatban, erről a vezérlő kijelzése megbízhatóan tájékoztatja. Ez növeli sűrítettlevegő-ellátó rendszerének üzembiztonságát és biztosítja minden lényeges alkatrész hosszú élettartamát.

 
Teljes hatékonyság
A BOGE kompresszorvezérlései nyomásérzékelővel figyelik, hogy berendezése elérte-e a kívánt nyomást. Meghatározhatja a minimális és maximális nyomásokat és így saját igényei szerint irányíthatja berendezésének üzemelését. Minden BOGE kompresszorvezérlés a legmagasabb műszaki színvonalon áll és a vezérléseket mérnökeink folyamatosan továbbfejlesztik és optimalizálják – a biztonságos és gazdaságos munkavégzés érdekében minden alkalmazási területen.