BOGE DUGATTYÚS KOMPRESSZOROK

IDEÁLIS megoldás ingadozó sűrített levegő elvétel esetén: Ahol a sűrített levegő igény kielégítése nem folyamatos csúcsterheléses üzemet kíván, a BOGE dugattyús kompresszor kiváló választás. Robusztus és rugalmas, még magas nyomás esetén is, a kis és közepes igények kielégítésére a kereskedelemben és az iparban.

Az iparban és a kereskedelemben megbízható megoldásokra van szükség: Ezért a BOGE dugattyús kompresszorok számos felhasználási területen  kiválóan alkalmasak az üzembiztos sűrített levegő ellátás megteremtésében. A kifinomult design és a megalkuvást nem ismerő minőségi kivitelezés biztosítja, hogy a BOGE dugattyús kompresszorok kétségkívül mércét jelentenek, amikor a megbízhatóság és hatékonyság követelmény.

Moduláris koncepció
A dugattyús kompresszorhoz, mint a bázishoz további modulok szerelhetők, amelyekkel egy személyre szabott sűrített levegő rendszer hozható létre, amely tökéletesen megfelel az egyénileg meghatározott működési követelményeknek. A végső, készre szerelt kompakt egység csatlakozáskészen áll a hatékony és megbízható munkára minden típusú alkalmazáshoz.

BOGE DUGATTYÚS KOMPRESSZOROK ELŐNYEI


 
Progresszivitás
A BOGE dugattyús kompresszorokat a legújabb tudományos ismeretek felhasználásával építik.
Például az olajmentes K-sorozat esetében, ahol az alkalmazott innovatív tolórúdas hajtással állít elő a berendezés teljesen olajmentes levegőt. Aki BOGE dugattyús kompresszort választ az biztos lehet benne, hogy egy lépéssel mindig a versenytársai előtt jár a biztonság és a hatékonyság tekintetében.

 
Megbízhatóság
A BOGE dugattyús kompresszorok több mint 80 éve képezik megbízható gerincét a sűrített levegő ellátásnak a kereskedelem és az ipar területén.Ez köszönhető a robosztus felépítésnek,az alacsony karbantartási költségeknek és az összehasonlíthatatlan munkabírásnak.

 
Hosszú élettartam
A BOGE dugattyús kompresszorok gyártását kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával és a legújabb technológiák alkalmazásával végzik. A precíz gyártás modern CNC megmunkáló központokkal, minimális toleranciával történik, amelyet kiterjedt minőségellenőrzés követ. Ennek köszönhetően rendelkezik minden BOGE dugattyús kompresszor hosszú élettartammal és megbízható robosztus kivitellel.

 
Flexibilis kialakítás
Köszönhetően a moduláris felépítésnek a BOGE dugattyús kompresszorok rugalmasan bővíthetők. Attól függően, hogy olajmentes vagy olajkenéses rendszerre, kis vagy átlagos szállítási mennyiségre, tartállyal vagy hűtveszárítóval szerelt kivitelre van szükség, bármilyen változat összeállítható. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy a legoptimálisabb  kivitelt válasszuk minden igényhez.