TOP AIR SC3 – SC20 sorozat
dugattyús kompresszor
 

Teljesítmény: 2,2 – 15 kW
Effektív szállítási teljesítmény: 283 – 1913 l/min
Nyomásértékek: 10 / 15 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Intelligens dugattyús kompresszor, helytakarékos kompakt kivitelben
A TOP AIR kompresszor a dugattyús kompresszorok minden előnyét összesíti modern ellenőrzési és felügyeleti rendszerrel kiegészítve. Az intelligens vezérlés felügyeli a sűrített levegő előállítást és kezelést, emellett lehetővé tesz egy teljesen hatékony működést. Kényelmes és biztonságos munkavégzés, verhetetlen kompakt formában.
 

Kompakt építési forma
A TOP AIR sorozat kompresszorai, köszönhetően a kompakt építési formának, helytakarékos megoldást kínálnak. Szállításuk csatlakozáskész kivitelben történik, a felállítási helyen csak a sűrített levegő- és elektromos hálózatra kell csatlakoztatni.

 

 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Szuperhangtompított kivitel
A kompresszor alapfelszereltsége a szuperhangszigetelt gépszekrény. Közvetlen a felhasználási helyen felállítható, nincs szükség külön gépházra.
Integrált kapcsolószekrény
Az IP 54 védettségű integrált kapcsolószekrény tartalmazza a fejlett technológiájú nyomásérzékelő szenzorral működő vezérlést, valamint a csillag-delta védelmet. Minden egység készre szerelt kábelezéssel, csatlakozáskész kivitelben kerül szállításra.
 
Vezérlő elektronika
Szériafelszereltség a kényelmes és könnyen kezelhető BOGE FOCUS vezérlés, amely számos felügyeleti- és vezérlési funkciót kínál.
Csúcsminőség
A minőség mindig kifizetődik. A BOGE dugattyús kompresszorokat kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával építik, a hosszú élettartam és alacsony karbantartási költségek nyújtotta előnyöket a végtelenségig élvezheti. 
 
BOGE IE3 motorok: az új prémium osztály!
Az új EN 60034-30:2009 szabvány világszerte szigorúbb hatásfok szerinti osztályokat határoz meg kisfeszültségű háromfázisú motorokra. A hatásfok a motorok hatékonyságát mutatja a mechanikus energia villamos energiává történő átalakítása során. Az IE1 (Standard hatásfok) és IE2 (Magas hatásfok) osztály mellett létezik még az IE3 osztály (Prémium hatásfok), amire minden korábbinál szigorúbb irányelvek érvényesek. Bár csak 2015-től van kötelezően előírva, a BOGE motorjai már 2011-től kielégítik ezeket a legmagasabb szempontokat – maximális hatékonyság és optimális élettartam eléréséhez!