SRMV 390 – SRHV 470 sorozat
előnyomásos dugattyús kompresszor
 

Teljesítmény: 5,5 – 18,5 kW
Effektív szállítási teljesítmény: 937 – 7320 l/min
Nyomásértékek: 15 / 40 bar

Prospektus (GB)
Prospektus (D)

 
 

Különösen magas nyomásra optimalizálva
Szüksége van különösen nagy nyomásra speciális alkalmazásokhoz a sűrített levegő rendszerében?
A BOGE Booster a levegő beszívását a már rendelkezésre álló és kezelt sűrített levegőből vagy kisnyomású kompresszor által előállított sűrített levegőből végzi és növeli a kívánt végnyomásra – abszolút költséghatékonyan.
 

KONSTRUKCIÓS ELŐNYÖK

 
Megbízhatóság
A BOGE dugattyús kompresszorok működése egy jól bevált elvre épül,
amelyet a megbízhatóság, hatékonyság és a robusztus felépítés jellemez. A hosszú távra tervezett berendezések maximális üzembiztonságot garantálnak még a legnehezebb körülmények között is.
Csúcsminőség
A minőség mindig kifizetődik. A BOGE dugattyús kompresszorokat kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával építik, a hosszú élettartam és alacsony karbantartási költségek nyújtotta előnyöket a végtelenségig élvezheti. 
 
Beépített olajszint felügyelet
A beépített olajszint-felügyelet szériatartozék, amely növeli a rendszer üzembiztonságát és csökkenti a karbantartási költségeket.
Tehermentesítés kondenzátum leeresztővel
A BOGE Booster opcionálisan rendelhető kondenzátum leeresztővel szerelt tehermentesítővel, amely kompakt és helytakarékos.
Előszűrő
A BOGE Booster kompresszoroknál egy beépített előszűrő gondoskodik a beszívott levegő minőségének optimalizálásáról. Ez a megoldás kíméli az alkatrészeket és gondoskodik a tökéletes üzembiztonságról.
Rugalmasság és hatékonyság
Elő-és végnyomás szabadon módosítható, ezáltal a BOGE Booster univerzálisan állítható a specifikus nyomás igényekhez és alkalmazásokhoz. A nyomásemelés meglévő hálózati nyomásból történik, ezáltal csökken az energia felhasználás.
BOGE IE3 motorok: az új prémium osztály!
Az új EN 60034-30:2009 szabvány világszerte szigorúbb hatásfok szerinti osztályokat határoz meg kisfeszültségű háromfázisú motorokra. A hatásfok a motorok hatékonyságát mutatja a mechanikus energia villamos energiává történő átalakítása során. Az IE1 (Standard hatásfok) és IE2 (Magas hatásfok) osztály mellett létezik még az IE3 osztály (Prémium hatásfok), amire minden korábbinál szigorúbb irányelvek érvényesek. Bár csak 2015-től van kötelezően előírva, a BOGE motorjai már 2011-től kielégítik ezeket a legmagasabb szempontokat – maximális hatékonyság és optimális élettartam eléréséhez!