SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

 

Minőség
Forgalmazott termékeink prémium minőségének hosszú távú megőrzését, üzembiztos működését a BOGE Kompressoren GmbH németországi gyárában képesített szerviz technikusaink sok éves tapasztalattal rendelkező csapata garantálja. A karbantartási és javítási munkákat az Ön kompresszorán kizárólag BOGE minősített szerviz technikusaink végzik. Speciális szakértelmükkel melyet az éves gyári továbbképzéseken folyamatosan fejlesztenek és a rendelkezésre álló speciális szerviz szerszámkészlettel biztosítják a berendezések magas fokú rendelkezésre állását. Büszkék vagyunk szerviz technikusaink és vezetőik felelősségteljes és lelkiismeretes hozzáállására, mely alapfeltétele a magas színvonalú munkavégzésnek.

 

5 ÉV Bestcair garancia
Kompresszoraink évtizedek óta kiváló megbízhatósággal és maximális hatékonysággal állnak Partnereink rendelkezésére. A BOGE bestcair garanciaprogramunkkal jutalmazzuk a termékeink iránti bizalmat. A BOGE bestcair program kiterjeszti a gyári garanciát, öt teljes évre – minden olajkenéses csavarkompresszorra vonatkozólag. Az 5 év időtartamra vonatkozó Bestcair garancia, bizonyítéka a berendezések kiváló műszaki paramétereinek, megbízhatóságának, így a hosszú távú, gondtalan sűrített levegő biztosításának. Az 5 éves BOGE bestcair garanciát a BOGE bestcair karbantartási szerződés feltételei szerint biztosítjuk. A szükséges karbantartási és hibajavítási munkákat kvalifikált technikusaink végzik. A BOGE bestcair garancia időtartamán belül munkákat kizárólag, a BOGE sűrített levegő Akadémián rendszeresen résztvevő és akkreditációt szerző technikus végezhet. Magyarországon csak a Press Air Kft munkatársai rendelkeznek a BOGE bestcair garancia biztosításához szükséges képesítéssel. A BOGE bestcair garancia gyakorlatilag minden alkatrészre érvényes. Az átfogó alkatrész garancia gondoskodik  a díjmentes pótlásról a garancia teljes időtartama alatt. A BOGE bestcair garanciában nincs üzemóraszám korlátozás és nincsenek rejtett költségek. 

 

BOGE eredeti alkatrészek, kenőanyagok
A Press Air Kft a 3000 üzemóránkénti időszakos karbantartásokat eredeti gyári alkatrészek felhasználásával végzi. Az eredeti BOGE alkatrészek több évre biztosítják a BOGE berendezések technológiai előnyét! Csak így bízhat abban, hogy BOGE kompresszora a javítást vagy karbantartást követően minden pozitív tulajdonságát változatlanul megőrzi: beleértve a megbízható sűrített levegő ellátást és értékmegőrzést. Minden szűrőt és olajleválasztó patront a BOGE szigorú minőségi előírásai alapján gyártanak neves beszállítók. Mielőtt ezek az alkatrészek sorozatgyártásba ill. forgalmazásra kerülnek, a legnehezebb körülmények között végzett kiterjedt tesztsorozatot teljesítenek, mert csak a BOGE szakértői tudják, hogy mely szűrők és leválasztó patronok illenek a legjobban a kompresszoraikhoz. Megfelelnek a BOGE magas követelményeinek, első osztályú anyagokból készülnek és folyamatos minőségbiztosítási eljárásoknak vetik alá őket. Az eredeti alkatrészek hosszú távon biztosítják azt az előnyt, amelyre Ön egy BOGE sűrített levegős rendszerrel tesz szert. Az eredeti BOGE olajleválasztó patronok és olajszűrők például megakadályozzák, hogy a Felhasználó a megnövekedett nyomáskülönbséget nagyobb energia ráfordítással egyenlítse ki, így érve el a kívánt légszállítást. A kizárólag eredeti BOGE kenőanyagok, szűrők és leválasztó patronok használata kíméli és megnöveli a sűrített levegő előkészítő rendszerek élettartamát. A nem megfelelő levegőszűrők okozta, megszaporodott szennyező részecskék károkat okoznak a csapágyakban, tengelytömítésekben és a csavarelem meghibásodását okozzák. Ennek eredményeként jelentősen csökkenhet a karbantartási intervallumok hossza és megtöbbszöröződhetnek a költségek.

 

Speciálisan az Ön kompresszorának összeállított kedvező költségű karbantartási készletek biztosítják az optimális tartalék és kopóalkatrészek felhasználását az esedékes karbantartások alkalmával.

 

 

 

Az általunk használt eredeti BOGE hűtő-és kenőanyagok nyújtják a legmagasabb fokú korrózióállóságot, optimális hűtést és a megbízható csapágy valamint rotor kenést. A BOGE bestcair garanciaprogramon belül kizárólag a prémium kategóriájú BOGE 3000 PLUS és BOGE Syprem típusú olajakat használunk. Ön duplán profitál: az alacsony olajelhordás okán csökken a sűrített levegő olajtartalma és a magas élettartam meg növeli az olajcsere intervallumát.

 

Vigyázat az olcsó utánzatokkal
Az olcsó utángyártott alkatrészek nemcsak a berendezések károsodását és ebből eredő többletköltségeket idézhetnek elő, de a biztonságos üzemeltetést is veszélyeztetik. Ezen kívül a nem eredeti gyári alkatrészekkel karbantartott kompresszorok elveszítik a garanciális és szerviz jogosultságot. Az utángyártott alkatrészek, még ha kívülről hasonlítanak is az eredetire, minőségükben nem felelnek meg a magas BOGE előírásoknak.

 

Kiszolgálás
Tudjuk, hogy az Ön számára a költségtakarékos, zavarmentes és folyamatos termelés kiemelten fontos. Szolgáltatói filozófiánk szerint ezek a jellemzők nálunk nem pusztán üres frázisok. Ügyfeleink érdekében komoly hangsúlyt fordítunk az optimális készletgazdálkodásra. Budapesti raktárunkban eredeti BOGE alkatrészeket és kenőanyagokat mintegy 50 millió Ft értékben, sűrített levegős berendezéseket nagyságrendileg 40 millió Ft értékben készletezünk az azonnali kiszolgálás biztosításának érdekében. Bérgép parkunk megoldást kínál, hogy egy esetleges hosszabb javítási időt kívánó üzemzavar esetén a folyamatos termelés biztosítható legyen. Annak érdekében, hogy az általunk nyújtott magas színvonalú és teljes körű szolgáltatás a hét minden napján rendelkezésre álljon, szerviz ügyeletünk hétvégén is elérhető.

 

Hűtveszárító, kötelező éves tömítettség vizsgálat
A teljes körű és magas műszaki színvonalú szolgáltatás érdekében szerelőink többsége rendelkezik minősített általános hűtéstechnikai szerelői szakvizsgával. Ez biztosítja, hogy a kompresszorokon kívül a sűrített levegő kezelő berendezéseknél – hűtveszárítóknál – jelentkező üzemzavarokat, saját képesített szakemberünk szüntesse meg. Ezen felül megfelelő jogosítvánnyal rendelkezünk a törvény által kötelezően előírt, Hűtő- klíma- és hőszivattyú berendezések kötelező szivárgásvizsgálatának és hűtőköri beavatkozások szakszerű elvégzéséhez is. Így a hűtveszárítókkal kapcsolatos karbantartások, üzemzavarok elhárítását és az előírt vizsgálatok elvégzését is egy lépésben végzi a szervizünk.

 

Karbantartási szerződés
A PressAir márkaszerviz előnyös átalánydíj ellenében vállalja minden időszakos karbantartás elvégzését és igény esetén részletes karbantartási jelentést készít. Ez a felhasználó számára azt jelenti, hogy profitál a fenntartási költségek áttekinthetőségből, az optimalizált üzembiztonságból és a sűrített levegő ellátás magas megbízhatóságú rendelkezésre állásából. Mivel a berendezés bizonyíthatóan „gyárilag szervizelt”, az ilyen kompresszor visszavásárlási- ill. használt piaci ára jóval az átlag fölött van.