SOLIDdrive mobil dugattyús kompresszor sorozat

Prospektus (GB)
Prospektus (D)
 

Mobil sűrített levegő optimális ár-érték arányban
ezt ígéri a SOLIDdrive sorozat. A kis műhelyektől kezdve a kisipari felhasználókig bizonyított, hogy ez a mobil kompresszor nem hagy kívánnivalót maga után. Megbízható, robusztus és sokoldalú felhasználásra alkalmas bárhol, ahol a megbízható sűrített levegő ellátás követelmény. Akár otthon, építkezésen, univerzális- vagy ipari kompresszorként: a SOLIDdrive kompresszoraira mindig számíthat.

 


 
Mobil minőség 
A porszórással bevont tartályra 10 év korrózió elleni garanciát biztosítunk. A kompresszorok CE jelöléssel, a légtartályok sorozatengedéllyel rendelkeznek, így nem szükséges TÜV általi üzembe helyezési tanúsítvány. Ezért a kompresszorokat egyszerűen csatlakoztatja, bekapcsolja, használja

 
Megbízható kompresszor technológia 
A kompresszor lelke a sűrítő, amely a technika legújabb ismereteinek felhasználásával készül. Függetlenül attól, hogy szíjhajtásról vagy direkthajtásról van szó: a kompresszor professzionális kialakítása, megbízható sűrített levegő előállítást garantál még nehéz körülmények között is.

 
Bevált kialakítás 
Az alapfelszereltség része az automatikus motor tehermentesítő, a motor túlterhelés elleni védelme, nyomásszabályozó gyorscsatlakozóval és két manométerrel a munka- és tartálynyomáshoz, biztonsági szelep, kézi vezérlésű kondenzátum leeresztő szelep. Túlnyomó részt Condor minőségi nyomáskapcsolóval!


 


SOLIDdrive 520 – 850 sorozat – dugattyús mobil kompresszor, légtartályra építve

Teljesítmény: 3  – 5,5 kW
Beszívási teljesítmény: 520 – 870 l/min
Effektív szállítási teljesítmény: 430 – 670 l/min
Nyomásértékek: 10 / 15 bar

Hatékony és erőteljes
Magas követelményei vannak, maximális teljesítményre van szüksége és mobil megoldást szeretne? Akkor a SOLIDdrive széria berendezései a legmegfelelőbb választás az Ön számára. A kétfokozatú, szíjhajtású nagy teljesítményű kompresszorok megbízhatóan állítanak elő sűrített levegőt, 5,5 kW motorteljesítményig 670 l/min szállítási mennyiséggel. Ennek ellenére továbbra is mobil maradhat: nagy kerekek és erős forgó görgők biztosítják a könnyű kezelhetőséget. Gazdagon felszerelt prémium kompresszorok 90 literes levegő tartályon, igényes szakemberek számára építve!
 


 
2-fokozatú nagyteljesítményű kompresszor 
A kétfokozatú, szíjhajtásos nagyteljesítményű kompresszor a bevált kéthengeres-technológiával lehetővé válik, egy alacsony fordulatszámú futás és egy nyugodt, vibrációszegény működés. Ez kisebb kopást és hosszabb élettartamot biztosít.

 
Könnyű kezelhetőség 
A kompresszorok elöl rögzíthető forgó görgővel, hátul nagy átmérőjű kerekekkel vannak szerelve. Ez különösen könnyű, nagyobb erőfeszítés nélküli kezelést biztosít. – mobil használatra ideális.

 
Nagyvonalú felszereltség 
Többek között alapfelszereltség, a Condor gyártmányú minőségi nyomáskapcsoló üzemóra számlálóval, amely a kompresszor üzemidejéről és a karbantartási időről nyújt naprakész információkat. További tartozék még a szűrő-nyomásszabályozó kombiegység két gyorscsatlakozóval. 

 
Elzáró csap a tartályra szerelve 
Minden modellnél széria felszerelés a tartályra épített elzáró csap.  

 

SOLIDdrive 100 Leonardo – 480 sorozat – dugattyús mobil kompresszor, légtartályra építve

Teljesítmény: 0,7  – 3,0 kW
Beszívási teljesítmény: 105 – 482 l/min
Effektív szállítási teljesítmény: 68 – 377 l/min
Nyomásértékek: 8 / 10 bar

Népszerű és bizonyított
Különösen halk, nagyon tiszta és rendkívül erős: sokoldalúságával ideálisan alkalmazkodik a kihívásokhoz. A robusztus minőség, rendkívüli megbízhatóságot jelent. A minőségi kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot. A kompakt rugalmasság gondoskodik, hogy a felhasználók különböző alkalmazási területeken pontosan a szükséges teljesítményt kapják - akár kézműves vagy kisipari ágazatban, illetve olyan érzékeny területeken is, mint az élelmiszer-vagy a gyógyszeripar. 
 


 
SOLIDdrive 100 Leonardo, olajmentes kivitel 
Ideális olyan alkalmazási területekre, ahol csekély mennyiségű olajmentes sűrített levegőre van szükség. Az alumínium sűrített levegő tartály belső védőbevonattal kezelve. Kis súly, hordozható kivitel.

 
SOLIDdrive 240 ÖF 
Tiszta és olajmentes sűrített levegő műhelyek és kisipari felhasználók számára. Megbízható, bizonyított olajmentes sűrítési technika. Csekély karbantartási igénnyel rendelkezik

 
SOLIDdrive  290 
Professzionális kézműves és ipari üzemre. Szíjhajtású kompresszor bevált technológiával és alacsony fordulatszámmal.
 

 
SOLIDdrive 380 WS és 380 DS
Robusztus kivitel professzionális kézműves és ipari felhasználásra. Rendelhető egyenáramú és váltóáramú kivitelben is.
 

 
SOLIDdrive 300 és 400 
Bevált megoldás a professzionális kézműves és ipari felhasználásra. Bizonyított „V” elrendezésű sűrítő aggregát, megbízható kompresszor technológia.
 

 
SOLIDdrive 480 
Erőteljes, megbízható teljesítmény, 90 literes légtartályra építve. A kompresszor, nagy teherbírású  rögzíthető első görgőkkel szerelve. Minőségi Condor nyomáskapcsolóval, üzemóra számlálóval. 


SOLIDdrive 100 carry – 400 car sorozat – dugattyús mobil kompresszor, légtartályra építve

Teljesítmény: 0,6  – 2,2 kW
Beszívási teljesítmény: 85 – 400 l/min
Effektív szállítási teljesítmény: 55 – 310 l/min
Nyomásértékek: 10 / 15 bar


Mobil és megbízható
Ezek a dugattyús kompresszorok az építőipar valódi specialistái. A kompakt építési forma és az igényes kivitelezés, nagyfokú mobilitásról és könnyű szállíthatóságról gondoskodik. Az alacsony fordulatszámú „V” elrendezésű sűrítő aggregát nyugodt, szinte vibrációmentes üzemelést biztosít. A széria minden kompresszora könnyen és kényelmesen használható. A masszív, megbízható karakter teszi ideális társsá ezeket a kompresszorokat az építőipar különböző területein.
 


 
SOLIDdrive 100 carry 
A hordozható profi kompresszor építőipari flexibilis felhasználásra. 15 bar maximális nyomás, különösen alacsony fordulatszámmal. Kis súlyának köszönhetően könnyen hordozható.

 
SOLIDdrive 400 car 
Univerzális, mobil használatra. Mechanikus tehermentesítő szeleppel szerelve. Stabil keretkonstrukció tálcával. Kézi vagy alváz fogantyúval.

 
SOLIDdrive 250 és 400 mobile
A kézikocsi kompresszorok rugalmasan használhatók az építőiparban. Felépítésüknek és nagy kerekeinek köszönhetően könnyen mozgathatók lépcsőn le illetve fel.

 

 
Ergonomikus kezelő felület 
A sorozat modelljeit ergonomikusan elrendezett kezelőfelülettel látják el. A felszereltség része a szűrő-nyomásszabályozó egység két gyorscsatlakozóval és két manométer a tartály- és üzemi nyomás ellenőrzésére.

 

 

SOLIDdrive 150 – 240 sorozat – dugattyús mobil kompresszor, légtartályra építve

Teljesítmény: 1,1  – 1,8 kW
Beszívási teljesítmény: 150 – 250 l/min
Effektív szállítási teljesítmény: 90 – 155 l/min
Nyomásértékek: 8 / 10 bar

Az ezermester: Kompakt és robusztus. 
Aki ezermesterként mobil és praktikus sűrített levegő megoldásra vágyik, annak ez a sorozat tökéletes választás. A robusztus anyagok és konstrukció a hosszú élettartam garanciája. A kis súly nagyfokú mobilitást biztosít. A bevált technológia megbízható sűrített levegő ellátást garantál. Minden kompresszor teljesen csatlakozáskész és azonnal indítható állapotban kerül leszállításra. Az alapmodelltől az olajmentes kompresszorig ideális megoldás a kisipari felhasználók részére. 

 


 
SOLIDdrive 150 
Az alapmodell profi ezermesterek számára.

 
SOLIDdrive 200
Amennyiben a profi ezermester nagyobb teljesítményt igényel

 
SOLIDdrive 205 ÖF
Az olajmentes alapmodell profi ezermesterek számára. Bevált, olajmentes kompresszor technológia. alacsony karbantartási költségek, olajcsere nem szükséges.


 

 
SOLIDdrive 240
Igényes profi felhasználók számára, vagy kisebb műhelyekbe.50 l-es légtartállyal a csökkentett ki- és bekapcsolásokért.