BOGE: kompresszorok és sűrített levegős berendezések a legmagasabb szintű igényekhez

Az 1907-ben alapított BOGE Kompressoren GmbH, több mint 100 éves tapasztalatával a legrégebbi kompresszorgyárak közé tartozik Németországban és a piacvezetők egyike. Székhelye és a gyár az észak-rajna-vesztfáliai Bielefeldben található. Klasszikus családi vállalkozásként, egyesíti a dinamikus növekedést a középvállalatok erényeivel. A BOGE elkötelezett a jól átgondolt intelligens tervezés, a továbbfejlesztett megoldások és a kiváló termékminőséget jelentő Made in Germany kifejezés mellett.  550 magasan képzett munkavállaló a cégvezetéssel együtt tekinti magát felelősnek a tudomány legújabb ismeretei szerinti termékfejlesztésnek. A csekély mértékű gyártási tolerancia és minőségileg első osztályú anyagfelhasználás eredménye, a BOGE termékekre jellemző gazdaságosságosság és megbízhatóság.

Csavarkompresszorok, dugattyús kompresszorok, olajkenéses vagy olajmentes kivitel, komplett sűrített levegő előállító központok vagy egyedi berendezések – a BOGE megoldást kínál a legkülönfélébb elképzelésekre a legmagasabb kihívásoknak megfelelve. Precizitás és minőségtudatosság. Hatékony rendszermegoldások a megbízható sűrített levegő ellátásért az ipar legkülönbözőbb területein: az élelmiszergyártásban, acéliparban, műanyagiparban, a gyógyszergyártásban, járműiparban, és az ipar még sok más területén.

Akár kisiparról, akár iparról legyen szó, minőségi megoldásokat érdemelnek. A BOGE, mint az egyik legrégebbi és legtapasztaltabb szolgáltató mindig készen áll ügyfelei, sűrített levegő termeléssel, kezeléssel és elosztással kapcsolatos minden kérdésének megválaszolására - teljesen mindegy, hogy az egy kompresszor vagy egy komplett sűrített levegő állomás. A tervezőktől a komplett berendezés gyártókig, a kisiparosoktól a nagyipari felhasználókig mindannyian megbíznak a hosszú múltra tekintő  know-how-ban, mert tudják, hogy a BOGE LEVEGŐ a maximális minőséget biztosítja számukra.

A BOGE 1907 óta, globálisan a sűrített levegő rendszerek egyik vezető szállítójává fejlődött. Noha kompresszorainak és átfogó sűrített levegő rendszereinek sikerét a világ több mint 120 országában ünneplik, a legfontosabbat soha nem felejtette el: a világot ügyfeleinek szemével látni – legyenek azok kézművesek, ipari vállalatok vagy a globális szereplők.