BEKO – minőség a sűrített levegő kezelésben

BEKO – minőség a sűrített levegő kezelésben

A sűrített levegő nem pusztán a nyomás alatti levegő tömörítését jelenti, ennél sokkal összetettebb a sűrített levegő előállító rendszerek feladata.

A nyomás, a páratartalom, a részecsketartalom, olaj és olajgőz, valamint az összegyűjtött kondenzátum és annak kezelése közötti kölcsönhatás adja a feladat komplexitását.

Minden iparágnak és minden vállalatnak megvannak az egyéni követelményei, piaci feltételei és törvényi megfelelőségi előírása, melyeket be kell tartani a sűrített levegő előállítás és felhasználás során.

A BEKO Technologies termékei, rendszerei és megoldásai több mint négy évtizede biztosítják a vevőik által elvárt minőséget a gyártási folyamataikban. Biztonság és energiahatékonyság, amit a BEKO termékek jelentenek a felhasználói számára.

A Press Air Kft. három szakértő munkatársa (Kautny Kolos, Károly Róbert, Ladányi Ákos) is részt vett az idei első BEKO tréningen, amelyen részletes betekintést kaptak a BEKO által alkalmazott legkorszerűbb technológiákba.

A hűtveszárítók, adszorpciós szárítók, katalitikus konverterek és membránszárítók működési elvének alapos ismertetése mellett a termékek méretezésének elvét is áttekintették, ami elengedhetetlen a megfelelő levegőminőség biztosítása érdekében.

A tréningen különös figyelmet szenteltek a már telepített rendszerek esetleges hiányosságainak és hibáinak felismerésére, beazonosítására, ami szükséges ahhoz, hogy az ügyfeleink sűrített levegős rendszereit az aktuális igényekhez optimalizáljuk.

A Press Air Kft. szakértő a hazai sűrített levegő rendszerek piacán. Integrálódva a nemzetközi szakmai körökhöz a legjobbakkal konzultálunk és alkalmazzuk a technikai újdonságokat, elméletben és gyakorlatban.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!

beko tanúsítvány