Press Air Kompresszorforgalmazó és Szerviz Kft

A Press Air Kft működése 1997-ben kezdődött. Néhány fős létszámú családi vállalkozásból dinamikus ütemű növekedéssel érte el mai professzionális formáját. Mint az egyik legtapasztaltabb sűrített levegő beszállító, kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, sűrített levegő rendszereket tervezünk, telepítünk és karbantartunk, amelyek országszerte több mint 900 felhasználó üzembiztos és energiahatékony ellátását biztosítják.

Megalakulásunk óta, napjaink irgalmatlan árversenyéig, elhatárolódtunk a magyar piacot átszövő – az üzembiztonságot és energiahatékonyságot veszélyeztető – kétes megoldásoktól és felelőtlen ígéretektől. Önbizalmunk a szakszerűségre és Partnereink elégedettségére alapul.

Akinek bírjuk bizalmát, az javuló versenyképességet, kiváló minőségű termékeket, innovatív és progresszív megoldásokat kap cserébe. Munkatársaink folyamatos képzése, állandó fejlesztéseink állnak ügyfeleink szolgálatában. Ehhez jelentős mértékben hozzájárul a sűrített levegő ellátó rendszerek fenntartása és karbantartása folytán szerzett több évtizedes szakmai gyakorlatunk.
Ügyfeleink érdekében termékportfóliónk kialakításánál és fejlesztésénél kivétel nélkül vizsgáljuk a gyártók gazdasági helyzetét, termékeik minőségét és a gyártás során alkalmazott minőségellenőrzést. A képviselt gyártók termékeinek széles csoportja egymással kompatibilis, amely lehetővé teszi a felmerült igények üzembiztos és hatékony kielégítését kiváló ár-érték arányban.
Ügyfeleink már tudják, hogy a feltárt igényeket maradéktalanul kielégítő sűrített levegős rendszer „testre szabása”, gazdaságos üzemeltetése és fejlesztése csak és kizárólag szoros partneri együttműködés keretei között valósítható meg.

Ez a folyamatos együttműködés biztosítja, hogy a felmerülő technológiai eljárások, megrendelői követelmények vagy törvényi szabályozások változásából fakadó új kihívásokra gyors és rugalmas megoldásokkal válaszoljunk.
A fejlett piaci igényeknek megfelelően rendelkezünk tevékenységi-, szolgáltatói-, termék- és környezetszennyezési felelősségeket magában foglaló Általános Felelősségbiztosítással. Gazdálkodásunk kiegyensúlyozott, a NAV „Köztartozás mentes” minősített adózói vagyunk.
Versenyképességünk megőrzését elismert rugalmasságunk, műszaki és infrastrukturális hátterünk biztosítják. Mindennapi munkánk középpontjában a hosszú távú stratégiák állnak, Ügyfeleink számára mindig könnyen elérhető partnerek vagyunk, akik képesek a
dinamikus növekedést ötvözni a közepes méretű vállalkozásra jellemző erényekkel.

Tudjuk, hogy a vállalatoknak szükségük van egy olyan megbízható partnerre, amely magas színvonalú és gyors szolgáltatást nyújt, hiszen Termékeik versenyképessége jelentős mértékben függ az ellátás hatékonyságától és megbízhatóságától.
A számok nem hazudnak. A Press Air Kft termékeit használó és szolgáltatásait igénybe vevő elégedett Partnereink száma folyamatosan növekszik. Szeretnénk megbízható partnereként minőségi munkával, az Ön igényeire összpontosítva a legkorszerűbb megoldások alkalmazásával hozzájárulni ambiciózus céljai eléréséhez.

Székhely

A kezdeti, bérelt telephelyről 2015-ben költözött el a cég Budaörsre egy saját tulajdonú bázisra. Új székhelyünk kiválasztásakor szem előtt tartottuk a könnyű megközelíthetőséget és azt, hogy képesek legyünk késlekedés nélkül partnereink gyors és hatékony kiszolgálására.

Adminisztráció, szerviztevékenység és termék értékesítés egy helyen a legmodernebb technikák alkalmazásával, amelyek mind a partnerek precíz és gyors kiszolgálását támogatják.

A 60 hektáros területen épült, saját tulajdonú iroda- és raktárbázisunk megközelítése minden irányból kiváló: Budaörs nyugati határában, az 1-es számú főút és a Budakeszit Törökbálinttal összekötő 8102-es számú út (Gyár utca 2.), ill.az M1-M7-M0 autópályák találkozásától 2 km-re található BITEP (Budaörsi Ipari és Technológiai Park) ipari területen megtalálnak bennünket.

A két szintes épület földszintjén kapott helyet a raktár és a szervizbázis. Kiemelet figyelmet fordítottunk arra, hogy mindig megfelelő raktárkészlettel rendelkezzünk a gyors reagálási időt igénylő esetekre is. Közel 1000 m2-en tárolunk sűrített levegős termékeket és alkatrészeket az azonnali kiszolgálás érdekében.

A professzionális szerszám- és műszerparkkal felszerelt, 220 m2 alapterületű javítóműhelyünkben végezzük az üzemeltetési helyszínen nem kivitelezhető javítási és felújítási munkafolyamatokat. Műhelyünk infrastruktúrájának kialakításakor az első osztályú munkavégzés feltételeinek megteremtését tartottuk szem előtt, kezdődően a berendezések beérkezésétől a javítási folyamat lezárását jelentő tesztüzem elvégzéséig. Mindezt oly módon, hogy alapvető prioritásként kezeltük a lehető legalacsonyabb környezeti terhelés megvalósítását és szakembereink egészségét leginkább kímélő technikák és megoldások alkalmazását. Folyamatos fejlesztéseinket is ennek a szemléletnek megfelelően valósítjuk meg.

Az emeleti területen a teljes adminisztráció a legmodernebb hardverekkel és szoftverekkel ellátva támogatja a munkát.

Képviselt gyártók

Az 1907-ben alapított BOGE Kompressoren GmbH, több mint 100 éves tapasztalatával a legrégebbi kompresszorgyárak közé tartozik és napjainkban is a piacvezetők egyike. Székhelye és a központi gyár az észak-rajna-vesztfáliai Bielefeldben található.

Az FNA Group egy multinacionális vállalatcsoport, amely a három vezető, nagy hagyománnyal bíró olasz kompresszorgyártó egyesülése és integrációja eredményeként jött létre, ötvözve közel 70 év tapasztalatát a sűrített levegős berendezések gyártásának területén, és amely ipari szinergiát teremtett minden olasz szívvel, amely akar és képes a világpiacon versenyezni az összehasonlítások félelme nélkül.

Az OMEGA AIR d.o.o. ljubljanai székhelyű magántulajdonban lévő, vezető technológiai vállalat. Az 1988-as alapítása óta a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek köszönhetően ma már közel 300 alkalmazottat foglalkoztat.

Az AIRCOM S.r.l. egy olasz vállalat, amely a sűrített levegő és a nyomás alatti folyadék rendszerek nagy teljesítményű csöveinek és szerelvényeinek tervezésére és gyártására szakosodott. A házon belüli fejlesztéseknek és a mély műszaki know-how-nak köszönhetően partner-támogatási szolgáltatásai nemzetközi referenciapontot képviselnek az egész iparág számára.

A sűrített levegős rendszerek terén szerzett közel fél évszázados tapasztalattal a Drytec az egyik vezető vállalat a sűrített levegő és kondenzátum kezelő rendszerek területén. A belga Angleurban alapított cég sűrített levegős termékeket és szolgáltatásokat kínál világszerte több mint 200 márkakereskedéssel.

  • használt felújított berendezések
  • új berendezések

Környezetvédelem és energiahatékonyság

A környezettudatos gondolkodás jelen van a Press Air Kft. minden területén. Kiemelt hangsúlyt fordítunk a környezeti terhelés minimalizálására és a környezeti erőforrások használatának korlátozására.

Célunk a felelős vállalati működésünk során a környezeti károk keletkezésének megelőzése, a természeti és épített környezeti értékek megőrzése és az élhető környezet fenntartása. A Press Air Kft. betartja és beszállítóival betartatja a környezet védelmi előírásokat és törvényi szabályozásokat. Támogatjuk és alkalmazzuk a környezetünk védelmére irányuló újszerű megoldásokat a berendezésgyártás és a teljes élettartam alatti szerviztevékenység során. A hulladék keletkezés, hulladékkezelés és hasznosítás gyakorlatában igazodunk a szelektív begyűjtéshez és a minél magasabb arányú újrahasznosításhoz.

A sűrített levegő előállításához energiára van szükség, de nem mindegy mennyi energiát használunk fel. Mi azt mutatjuk meg partnereinknek, hogyan lehet kevesebből többet kihozni. Egy átlagos (még nem optimalizált rendszer esetén) iparvállalatnál a sűrített levegőellátáshoz felhasznált energia 45%-a fordítódik a tényleges szükséglet kielégítésére. A többi energiafelhasználás ablakon kidobott pénz, de ha optimalizálás mellett döntenek, akkor jövőbeni megtakarítási potenciál.

A sűrített levegő költségtényező. Egy átlagos ipari felhasználású sűrített levegő állomás összköltségének a 75-95%-t teszi ki a teljes életciklusa alatt az energiaköltség. Minél nagyobb egy berendezés és minél több a teljesített üzemóraszám, annál magasabb ez a részarány. A sűrített levegő felhasználási hatékonysága felelősség a környezetünk iránt.

Tanúsítványok

BOGE

Képviselt BOGE berendezéseink prémium minőségének hosszú távú megőrzését, üzembiztos működését a gyári képzések is támogatják. Az Ön kompresszorán bármilyen beavatkozást kizárólag BOGE minősített szerviz technikusaink végzik különleges szakértelmükkel, speciális szerviz felszereltségre támaszkodva. Többször nyertük el a BOGE Kompressoren GmbH ezüst, arany és prémium partneri elismerését az éves értékesítési és szerviz tevékenység elismeréseként.

Első magyar tanúsító – ISO

Az ISO minőségirányítási rendszerek elsődleges célja, hogy segítse a vállalkozásokat az egységesen magas minőségű szolgáltatások nyújtásában. Az egységes elvárási rendszer megköveteli az egységes magas minőséget és színvonalat is. A tanúsítvány rangot ad és egyúttal szavatolja a többi piaci szereplő számára, hogy a vállalkozás vevői mindenkori érdekeit, megelégedettségét tartja szem előtt.

D&B (2021-ig Bisnode)

A D&B (2021-ig Bisnode) nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2023-ban a megújult formátumú tanúsítások közül a Press Air Kft. a D&B A Gold tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon kevesen rendelkeznek, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Szakmai kapcsolatok

Szakmai kapcsolatok

Bemutatkozó anyag