BOGE: kompresszorok és sűrített levegős berendezések a legmagasabb szintű igényekhez

Az 1907-ben alapított BOGE Kompressoren GmbH, több mint 100 éves tapasztalatával a legrégebbi kompresszorgyárak közé tartozik és napjainkban is a piacvezetők egyike. Székhelye és a központi gyár az észak-rajna-vesztfáliai Bielefeldben található. A BOGE elkötelezett a jól átgondolt intelligens tervezés, a továbbfejlesztett megoldások és a kiváló termékminőséget jelentő Made in Germany kifejezés mellett. A közel 600 magasan képzett munkavállaló a cégvezetéssel együtt tekinti magát felelősnek a tudomány legújabb ismeretei szerinti termékfejlesztésnek. A csekély mértékű gyártási tolerancia és minőségileg első osztályú anyagfelhasználás eredménye, a BOGE termékekre jellemző gazdaságosság és megbízhatóság.

Csavarkompresszorok, dugattyús kompresszorok, olajkenéses vagy olajmentes kivitel, komplett sűrített levegő előállító központok vagy egyedi berendezések – a BOGE megoldást kínál a legkülönfélébb elképzelésekre a legmagasabb kihívásoknak megfelelve. Precizitás és minőségtudatosság jellemzi azon hatékony rendszer-megoldásokat amelyek az ipar legkülönbözőbb területein felelnek a megbízható sűrített levegő ellátásért.
Akár kisiparról, akár iparról legyen szó, a BOGE filozófiájának értelmében a Felhasználók mindenütt minőségi megoldásokat érdemelnek. A BOGE, mint az egyik legrégebbi és legtapasztaltabb szolgáltató mindig készen áll ügyfelei, sűrített levegő termeléssel, kezeléssel és elosztással kapcsolatos minden kérdésének megválaszolására – teljesen mindegy, hogy az egy kompresszor vagy egy komplett sűrített levegő állomás. A tervezőktől a komplett berendezés gyártókig, a kisiparosoktól a nagyipari felhasználókig mindannyian megbíznak a hosszú múltra tekintő know-how-ban, mert tudják, hogy a BOGE LEVEGŐ a maximális minőséget biztosítja számukra.

A BOGE 2001-ben leányvállalatot alapított Sanghajban. A sanghaji üzemben 2004 óta történik gyártás. Az itt fejlesztett és gyártott termékek, amelyek megfelelnek az ázsiai piac speciális követelményeinek Kínában, Indiában és Délkelet-Ázsiában értékesítik.

2014 februárjában a BOGE megnyitotta új gyártóhelyét, a BOGE Components GmbH & Co. KG-t, a szászországi Grossenhain városában. Közel 40 alkalmazott dolgozik a legújabb gyártási technológiákkal 6000 négyzetméteren a gyártási és összeszerelési területen. A csúcstechnológiai megmunkáló központok biztosítják az automatizált gyártási folyamatot. Itt történik a csavarkompresszor „szívének” gyártása: a BOGE sűrítőfokozat.

A BOGE 1907 óta, globálisan a sűrített levegő rendszerek egyik vezető szállítójává fejlődött. Noha kompresszorainak és átfogó sűrített levegő rendszereinek sikerét a világ több mint 120 országában ünneplik, a legfontosabbat soha nem felejtette el: a világot ügyfeleinek szemével látni, legyenek azok kézművesek, ipari vállalatok vagy a globális szereplők.