SZERVIZ

A Press Air Kft. szerviz részlegének célja az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékek üzembiztos és költséghatékony üzemeltetésének biztosítása. Magas szintű szervizszolgáltatásunkat munkatársaink szakmai tudására és tapasztalatára, valamint a felhasznált kiváló minőségű alkatrészekre és a professzionális szerszám- és műszerparkunkra alapozzuk.

PROJEKT RÉSZLEG

Projekt részlegünk kulcsrakész, testreszabott, komplex sűrített levegős megoldásokat biztosít az ipari felhasználók számára. Megoldásaink védjegye a kiváló hatékonyság, magasfokú üzembiztonság, csúcstechnológia és nem utolsó sorban az egyedi igényekre fókuszáló optimalizálás.

BÉRBEADÁS

Hosszabb időt igénylő nagyjavítás alkalmával, váratlanul bekövetkezett üzemzavar, vagy káresemény, idénymunka, kiállítási stand sűrített levegővel történő ellátása, stb. esetén állunk rendelkezésükre minőségi bérgép parkunkkal. Kompresszorok 2,2 kW – 110 kW, sűrített levegő szárítók 3.5 – 28 m3/min teljesítmény kategóriában bérelhetők.

szivárgásmérés

SZIVÁRGÁSMÉRÉS

Egy sűrített levegő állomás a legtöbb energiát úgy pazarolja, hogy a kompresszorok működtetésével a szivárgásokat és a szükségtelen igényt elégíti ki. Igazság szerint minden sűrített levegő állomásnak csak annyi levegőt kellene előállítania, amennyire a valóságban szükség van. Sajnos a valós állapotok gyakran más képet mutatnak.

fogyasztásmérés

FOGYASZTÁSMÉRÉS

Az AIReport ellenőrző rendszer hosszú távú megfigyelés keretében felderíti a gyenge pontokat és segít a sűrített levegős berendezések célirányos optimalizálásában. Az AIReport adatai alapján gyorsan meg tudja állapítani, hogy a felhasznált energiamennyiség esetleg aránytalanul magas a tényleges teljesítményhez vagy a tényleges igényhez képest.

FINANSZÍROZÁS

Kompresszorok vásárlása egy technikailag modern és megbízható megoldásba való befektetést jelent. Mindenkinél előfordulhat olyan eset, hogy valamiyen oknál fogva nem akarja egyösszegben kifizetni az árát.

NITROGÉN IPARI FELHASZNÁLÁSA

A nitrogén az élővilág egyik alapvető építőköve. Körülbelül 78%-ban található a Föld légkörében és lényeges szerepet játszik a kémiai folyamatokban és a biológiai rendszerekben egyaránt. A nitrogén fontos szerepet kapott az elmúlt években az ipari termelési folyamatokban.