Mi a Press Air szerviz munkatársai büszkék vagyunk forgalmazott berendezéseink kiváló minőségére, ez megalapozza önbizalmunkat. Partnereink igényeinek kielégítése érdekében további hozzáadott értékként biztosítjuk szolgáltatásaink széles körét és elkötelezett szerviz csapatunk első osztályú munkavégzését. A képviselt gyártóknál képzett és akkreditált szakembereink, a felhasznált kiváló minőségű alkatrészek és az üzemeltetői elvárások terén szerzett több évtizedes tapasztalatunk eredménye a kiemelkedően üzembiztos, költséghatékony üzemeltetés és értékmegőrzés.

szerviz

Infrastruktúra

Budaörsi székhelyünkön professzionális szerszám- és műszerparkkal felszerelt, 220 m2 alapterületű javítóműhelyünkben végezzük a helyszínen nem kivitelezhető javítási és felújítási munkákat. Infrastruktúránk kialakításakor az első osztályú munkavégzés feltételeit tartottuk szem előtt a berendezések beérkezésétől a beavatkozást követő tesztüzem elvégzéséig. Mindezt úgy, hogy prioritás a legalacsonyabb környezeti terhelés és az egészséget leginkább kímélő technikák és megoldások alkalmazása. Folyamatos fejlesztéseink is ezt a szemléletet követik.

Kompresszoraink felújítását javítóműhelyünkben végezzük. A nagyjavításra érkező kompresszorokat első lépésben alkatrészeire bontjuk szét, amelyeket egy zártkörös, melegvizes, magasnyomású mosókabinban (250 bar) tisztítunk meg. A megtisztított alkatrészek műszaki állapotát egyenként felülvizsgáljuk. Ezt követően határozható meg, hogy adott alkatrész a kompresszorba visszaépíthető, vagy cseréljük. A felújítást tesztüzem követi, amely során ellenőrizzük a működést és a gyári paraméterek teljesítését. Tesztállomásunk alkalmas kompresszorok és hűtveszárítók üzemi tesztjének elvégzésére 40 bar végnyomásig. A felújított berendezések csak eredményes tesztet követően kerülnek vissza felhasználási helyükre.
Szervizjárműveink minősége és műszaki állapota garantálja azt az képességet, amellyel a Press Air Kft. szakemberei minden időben a legrövidebb időn belül eljutnak Partnereinkhez. Autóink úgy vannak berendezve és felszerelve, hogy biztosítják a helyszíni szerviz- és karbantartási munkák legszélesebb körének előírt minőségű elvégzését, de megfelelnek az ADR előírásoknak is.

Szakembereink

A sűrített levegő ellátó rendszerek technológiai szempontból összetett rendszerek. Komplett karbantartásukhoz és hibaelhárításhoz több szakirányú képesítésre van szükség. Ezt szem előtt tartva képezzük folyamatosan kollégáinkat, fejlesztjük szakismereteiket, biztosítva Partnereink számára a leggyorsabb, teljes körű kiszolgálás megteremtését. Ehhez járul hozzá az elenyésző mértékű fluktuáció, következőleg a több évtizedes szakmai tapasztalattal bíró összetartó csapatunknak. Büszkék vagyunk technikusaink és vezetőik felelősségteljes és lelkiismeretes hozzáállására, mely nélkülözhetetlen feltétele a magas színvonalú munkavégzésnek.

Képviselt BOGE berendezéseink prémium minőségének hosszú távú megőrzését, üzembiztos működését a gyári képzések is támogatják. Az Ön kompresszorán kizárólag BOGE minősített szerviz technikusaink végzik különleges szakértelmükkel, speciális szerviz felszereltségre támaszkodva.
További képviselt gyártóink – Power System, Omega Air és további kipróbált gyártók – termékei szakszerű karbantartásához a speciális szakismereteket és műszaki paramétereket a gyártók által szervezett rendszeres oktatások keretein belül sajátítjuk el.

A teljes körű szolgáltatás érdekében szerelőink többsége rendelkezik minősített általános hűtéstechnikai szerelői szakvizsgával. Ez biztosítja, hogy a kompresszorokon kívül a hűtveszárítóknál jelentkező üzemzavarokat – alvállalkozó bevonása nélkül – saját képesített szakemberünk szüntesse meg. Rendelkezünk a törvény által előírt képesítéssel, a hűtő- klíma- és hőszivattyú berendezések kötelező szivárgásvizsgálatának és hűtőköri beavatkozások szakszerű elvégzéséhez is. Így a hűtveszárítókkal kapcsolatos karbantartások, üzemzavarok elhárítását és az előírt vizsgálatok elvégzését is egy lépésben végzi szervizünk.

szerviz

Sűrítettlevegő-rendszerének teljes ellenőrzését és optimalizálását is átadhatja képzett személyzetünknek. Birtokában vagyunk magas szintű informatikai képesítéseknek, amelyekre támaszkodva Partnereinknél felülrendelt központi vezérléseket továbbá sűrített levegő minőség és mennyiség felügyelő berendezéseket üzemeltetünk. Mindezek együtt biztosítják a sűrített levegő előállító és kezelő berendezések, a kondenzátum kezelő berendezések és a kiegészítő infrastruktúra (pl. automatizált légcsatorna vezérlés) elemeinek felügyeletét és az elérhető leghatékonyabb sűrítettlevegő-termelést. A felhasználásban szükségessé váló változások függvényében a beállítások módosításával optimalizáljuk a rendszer működését, fenntartva az energiahatékony és üzembiztos ellátást.

Digitális adminisztráció

Gyors, egyszerű, papírmentes! Szervizünk valamennyi munkafolyamatát, adminisztrációját digitális dokumentálási rendszerben végzi. Partnereink az elkészült munkalapokat digitális eszközökön írják alá. Ezeket a lezárást követően azonnal automatikusan a megadott e-mail címeken „kézhez kapják”. A munkalap másodpéldányát SAP vállalatirányítási rendszerünkben archiváljuk. A rendszer gyors, pontos, környezetbarát és szükség esetén egyszerű visszakövetést tesz lehetővé.

szerviz

Eredeti alkatrészek

Forgalmazott termékeink karbantartásait a képviselt gyártóktól közvetlenül beszerzett eredeti alkatrészekkel és kenőanyagokkal, illetve az általuk beminősített és elfogadott termékekkel végezzük. Az eredeti alkatrészek használata és a rendszeres karbantartás a legjobb biztosítéka a fenntartható munkalevegő ellátás teljes funkcionalitásának és hatékonyságának. A karbantartásokat az üzemeltetési körülmények figyelembevételével a gyártói előírások szerint, az üzemeltetési utasításokban megjelölt gyakorisággal, az előírt javítókészletek, szűrők és kenőanyagok felhasználásával végezzük.

BOGE alkatrészek, kenőanyagok

Az eredeti BOGE alkatrészek évtizedekre biztosítják a BOGE berendezések technológiai előnyét! Csak így garantálható, hogy az Ön BOGE kompresszora a javítást vagy karbantartást követően minden pozitív tulajdonságát változatlanul megőrzi, beleértve a megbízható sűrítettlevegő-ellátást és értékmegőrzést. Mielőtt ezek az alkatrészek sorozatgyártásba ill. forgalmazásra kerülnek, a legnehezebb körülmények között végzett kiterjedt tesztsorozatot teljesítenek.
Az általunk használt eredeti BOGE hűtő- és kenőanyagok nyújtják a legmagasabb fokú korrózióállóságot, optimális hűtést és a megbízható csapágy, valamint rotor kenést. A BOGE bestcair garanciaprogramon belül kizárólag prémium kategóriájú szintetikus BOGE Syprem S és Syprem SX típusú kenőolajat használunk.

BOGE cairpac

A BOGE cairpac egységcsomag minden elemét tartalmazza az adott üzemóraszámnak megfelelő alkatrész szükségletnek, ugyanakkor költséghatékony. Így egyetlen cikkszámmal meg lehet rendelni a karbantartáshoz szükséges összes alkatrészt.

szerviz

FNA alkatrészek, kenőanyagok

Speciálisan a kompresszorokhoz összeállított kedvező költségű karbantartási készletek biztosítják az optimális tartalék és kopóalkatrészek felhasználását az esedékes karbantartások alkalmával.
Az alkatrészeken túl az eredeti gyári FNA kenőanyagok nyújtják a legmagasabb fokú korrózióállóságot, optimális hűtést és a megbízható csapágy, valamint rotor kenést. Kínálatunkban az ásványi és szintetikus olajok egyaránt megtalálhatók.

szerviz

Omega alkatrészek

A sűrített levegő szárító berendezések, ipari gáz generátorok, sűrített levegő szűrők, és kondenzátum kezelők időszakos karbantartási és nagyjavítási munkáihoz eredeti gyári alkatrészekből összeállított készletek felhasználásával biztosítjuk az alkatrész szükségletet.

szerviz

Vigyázat az olcsó utánzatokkal
Az olcsó utángyártott alkatrészek nemcsak a berendezések károsodását és ebből eredő többletköltségeket idézhetnek elő, de a biztonságos üzemeltetést is veszélyeztetik. Ezen kívül a nem eredeti gyári alkatrészekkel karbantartott kompresszorok elveszíthetik a garanciális jogosultságot. Az utángyártott alkatrészek, még ha kívülről hasonlítanak is az eredetire, minőségükben nem felelnek meg a magas gyártói előírásoknak.
A gyenge minőségű kompresszor tartozékok növelik az üzemeltetési költségeket, és negatívan befolyásolhatják a rendszer működését. A nem megfelelő levegőszűrők miatt a megnövekedett számú szennyező részecskék károkat okoznak a csapágyakban, tengelytömítésekben és a csavarelem meghibásodását okozzák, valamint a nagyobb nyomásvesztés azonnal magasabb költséget generál. Ennek eredményeként jelentősen csökkenhet a karbantartási intervallumok hossza és megtöbbszöröződnek a költségek.
Sűrített levegős kiegészítők, például kenőanyagok, szűrők és leválasztó patronok használatakor ellenőrizze, hogy eredeti gyári minőségű termékei vannak-e.

Vigyázat! Ha a csere- és kopóalkatrészek nem felelnek meg a gyártó előírásainak, az megnövelheti a kompresszoron belüli nyomáskülönbséget és ezáltal a szükséges energiafelhasználást, illetve egyéb károkat okozhat.

Garancia programok

5 év BOGE Bestcair garancia

Kompresszoraink évtizedek óta kiváló megbízhatósággal és maximális hatékonysággal állnak Partnereink rendelkezésére. A BOGE bestcair program kiterjeszti a gyári garanciát öt teljes évre – minden olajkenéses csavarkompresszorra vonatkozólag. Az emelt garanciát a BOGE bestcair karbantartási program feltételei szerint biztosítjuk. A BOGE bestcair garancia időtartamán belül munkákat kizárólag a BOGE sűrített levegő Akadémián rendszeresen résztvevő és akkreditációt szerző technikus végezhet. Magyarországon csak a Press Air Kft. munkatársai rendelkeznek a BOGE bestcair garancia biztosításához szükséges képesítéssel. A BOGE bestcair garancia gyakorlatilag minden alkatrészre érvényes. Az átfogó alkatrész garancia gondoskodik a díjmentes pótlásról a garancia teljes időtartama alatt. A BOGE bestcair garanciában nincs üzemóraszám korlátozás és nincsenek rejtett költségek.

BOGE

5 év Power System garancia

Power System kompresszoraink 3 vagy 5 év kiterjesztett garanciával állnak Partnereink rendelkezésére. A 3 év (maximum: 18000 üzemóra) időtartamú emelt garancia díjmentesen, az 5 év (maximum: 36000 üzemóra) garancia kedvező díj ellenében igényelhető – minden olajkenéses csavarkompresszorra vonatkozólag. Az emelt garancia időtartamán belül karbantartási és javítási munkákat kizárólag a Press Air Kft. technikusai végezhetnek, eredeti gyári alkatrészek és kenőolaj felhasználásával, a gyártó által előírt karbantartási intervallumok szerint. Ellenkező esetekben az emelt garancia érvényét veszti. Az emelt garancia hatálya a kopóalkatrészeken (olajszűrő, levegő szűrő, olaj szeparátor, olaj, kondenzátum leeresztő, beépített szárító kompresszora és gáztöltet) kívül az összes alkatrészre érvényes. Az átfogó alkatrész garancia gondoskodik a díjmentes pótlásról a garancia teljes időtartama alatt.

power system

Karbantartási szerződések

Biztonságos és egyedi, testreszabott szolgáltatási csomagok

Igénytől függően választhatja speciális karbantartási szolgáltatásaink valamelyikét, amelyek – képzett szakembereink által – a felülvizsgálattól egészen a teljes sűrített levegő ellátó rendszer kezeléséig terjednek. Ily módon az Üzemeltető profitál a fenntartási költségek áttekinthetőségéből, a megnövekedett üzembiztonságból és időben támogatást kap a felhasználási igény esetleges változása miatt szükségessé váló beavatkozásokról. A berendezések karbantartása a gyári előírás szerinti minőségben és időközönként történik, ezért a visszavásárlási- ill. használt piaci áruk jóval az átlag fölött van.

Felülvizsgálati szerződés

Ezt a szerződés csomagot azon Ügyfeleink részére ajánljuk, akik a kötelező karbantartásokat a Press Air Kft. által biztosított eredeti alkatrészekkel önmaguk kívánják elvégezni. Központunkban megfelelő oktatást biztosítunk a karbantartási feladatok elvégzésével megbízott személyek részére. Szakembereink évenként ellenőrzést végeznek, amely segítséget nyújt a sűrített levegő rendszer állapotának ellenőrzésében. A szerződés díja a félévenkénti felülvizsgálatok kiszállási- utazási- és munkadíj költségeit tartalmazza. Amennyiben javítási munkára van szükség, annak végrehajtására egyedi ajánlat alapján kerül sor, külön időpontban vagy az ellenőrzések idején. Ez a csomag a kisfelhasználók részére költségtakarékos megoldást biztosít a minőségi ellátás és fokozott üzembiztonság fenntartásával.

Karbantartási szerződés

Ez a csomag tartalmazza az összes karbantartási munkát, beleértve a sűrített levegő termelő és kezelő berendezések összes kopóalkatrészét, javítókészletét és a kenőanyagot. A veszélyes hulladékok elszállítását és dokumentált ártalmatlanítását, a kiszállási- utazási és munkavégzés díját a csomag tartalmazza. Az üzemóraszámok és szervizidők bejelentése a Felhasználó kötelessége. A karbantartásokhoz eredeti gyári alkatrészeket és karbantartó csomagokat használunk. Vészhelyzet esetén képesített szakemberünk 24 órán belül megkezdi a helyszíni hibaelhárítást anélkül, hogy külön sürgősségi felárat kellene fizetnie. Igény esetén biztosítjuk a rendszer távfelügyeletét.

Prémium karbantartási szerződés

Prémium karbantartási szerződésünk megoldást biztosít a karbantartó személy/személyzet terheltségének csökkentésére, a pro-aktív beavatkozás, a kiemelkedő üzembiztonság és hatékonyság megteremtésével együtt. Képzett szakembereink meghatározott időközönként (felmérés szerint 1 – 4 hét) a helyszínen elvégzik a teljes rendszer ellenőrzését és a szükséges karbantartási munkákat. Üzemzavar esetén 24 órán belül garantáljuk a hibaelhárítás megkezdését.

A Prémium szerződés hatálya kivétel nélkül kiterjed a sűrített levegő rendszerrel kapcsolatos összes karbantartási és felügyeleti munkára:

  • sűrített levegő termelő berendezések
  • sűrített levegő kezelő berendezések
  • kondenzátum kezelő rendszer berendezései
  • légcsatorna rendszer elemei, alkatrészei
  • felülrendelt vezérlések felügyelete, szabályozása
  • szárítók előírás szerinti kötelező tömítettségvizsgálatának elvégzése

A Prémium csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • évenként elvégzett sűrített levegő fogyasztásmérés
  • évenként elvégzett szivárgásmérés
  • mért adatok elemzése, szakmai tanácsadás a Felhasználó részére

A fogyasztás és szivárgásmérés során gyűjtött adatok és elemzésük jelentős mértékben hozzájárulnak az új ISO 50001 szabvány szerinti, energiahatékonyságot mérő és azt folyamatosan javítani képes produktív módosítások, beavatkozások megtételéhez. A Felhasználó információt kap, hogy teljes energiaköltségének mekkora hányadát teszi ki az üzem sűrített levegő ellátásához felhasznált energia költsége, így segítséget nyújt a tervezett beruházások megtérülés számításainál és az ISO szakreferens munkájában is.

Távfelügyelet

Az ipar 4.0 potenciálját kiaknázva a karbantartási és javítási munkákon túlmenően biztosítjuk sűrített levegő rendszerének folyamatos felügyeletét. Opcionálisan kiépítjük a rendszer ellenőrzését biztosító távfelügyeletet, amely eszközzel megoldott az azonnali hiba bejelentés, a valós idejű adat lekérdezés, adattárolás és webes megjelenítés. Ezen felül adott a lehetőség ezen adatok megtekintésére a BOGE alkalmazás segítségével okostelefonon vagy a táblagépen, függetlenül a tartózkodási helytől.
Távfelügyelet kiépítésével jelentős munkaidő megtakarítást biztosítunk az üzemeltető részére, a proaktív beavatkozás lehetőségének megteremtése pedig kiemelkedő üzembiztonságot teremt.

szerviz

Képzés

A legmagasabb színvonalú és a Felhasználói igényeket kielégítő megoldások fontosak számunkra. Kisfelhasználó Partnereink, garanciaidőn túli „sajátkezű” karbantartási igényére reflektálva biztosítunk műszaki képzéseket. Az oktatásokat több évtizedes tapasztalattal bíró, képzett szakembereink tartják, ahol a résztvevők megfelelő képesítést kapnak annak érdekében, hogy az előírt karbantartásokat szakszerűen és balesetmentesen végezhessék. A karbantartások alkatrészszükségletét a Press Air Kft. postai úton biztosítja. Ehhez a megoldáshoz ajánljuk a Felülvizsgálati szerződés csomagunkat.

Vevőszolgálat

Annak érdekében, hogy az általunk nyújtott magas színvonalú és teljes körű szolgáltatás a hét minden napján rendelkezésre álljon, szerviz ügyeletünk hétvégén is elérhető.

Hétköznapokon 7:30 és 15:30 között technikai támogatást kaphat a következő elérhetőségen:

+36 23 999 402

Munkaidőn kívül, akár hétvégén is elérheti ügyeletünket a technikai támogató telefon automatikus átkapcsolása után:

+36 23 999 402