Az FNA Group egy multinacionális vállalatcsoport amely a három vezető, nagy hagyománnyal bíró olasz kompresszorgyártó egyesülése és integrációja eredményeként jött létre, ötvözve közel 70 év tapasztalatát a sűrített levegős berendezések gyártásának területén, és amely ipari szinergiát teremtett minden olasz szívvel, amely akar és képes a világpiacon versenyezni az összehasonlítások félelme nélkül.
A kisipari és professzionális ipari felhasználásra gyártott berendezéseivel az FNA International Group a sűrített levegős kompresszorok vezető gyártójaként szerepel a világpiacon, a nemzetközileg ismert és elismert márkáknak köszönhetően, amelynek tagja a professzionális felhasználásra gyártott Power System termékcsalád.

A Power System 1992 óta tervez, fejleszt és forgalmaz világszerte csavar- és professzionális dugattyús kompresszorokat, 0,75 – 315 kW teljesítménytartományban, 50 m3/min szállítási teljesítményig, minden termelési ágazat számára, a legnagyobb felhasználóktól a legkisebb vállalkozásig. A gyártás Bologna mellett, 25 000 m2 összterületen folyik.
A Power System a kezdetektől missziójának tekinti kutatási és fejlesztési ráfordításait, amelynek célja fejlett megoldások létrehozása a lehető legkisebb energiafogyasztással megvalósítható sűrített levegő előállításához. Egyike azon cégeknek, amely csavarkompresszoraiban elsőként alkalmazta az inverter technológiát és az elmúlt 10 évben ebben a szegmensben a vezető gyártók között volt.
1998-ban megszerezte az ISO 9002 tanúsítványt, 2002-ben a Power System csatlakozik azon első 50 olasz vállalat közé, amely ISO 9001 VISION 2000 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. 2006-ban a GOST-R tanúsítvány megszerzésével biztosítja termékeinek oroszországi terjesztését. 2002-ben megvásárolta a PERUFFO AIR-t, egy történelmi márkát, amely több mint 50 éves múltra tekint vissza az ipari professzionális dugattyús kompresszorok gyártásában.