Az AIRCOM S.r.l. egy olasz vállalat, amely a sűrített levegő és a nyomás alatti folyadék rendszerek nagy teljesítményű csöveinek és szerelvényeinek tervezésére és gyártására szakosodott. A házon belüli fejlesztéseknek és a mély műszaki know-how-nak köszönhetően partner-támogatási szolgáltatások nemzetközi referenciapontot képviselnek az egész iparág számára.
Az AIRCOM S.r.l. az egyetlen olyan gyártó, amely a csőrendszerek teljes skáláját kínálja, jellemzőit és teljesítményüket megkülönböztetve. A folyamatos innovációs törekvések eredményeként két új csőrendszer alakult ki:

  • Quick Line alumínium csövek, alumínium szerelvényekkel
  • Quick Line alumínium csövek, HR-polymer szerelvényekkel

Mindkét rendszer kiemelkedik a gyorsaság és az egyszerű összeszerelés, valamint a moduláris jellemzők szempontjából.
Az AIRCOM által az elmúlt 20 évben tervezett és kivitelezett új technológiák lehetővé tették ügyfeleink számára, hogy javítsák ellátásuk minőségét és költséghatékonyságát és jelentősen csökkentsék a felszerelések és a jövőbeli bővítések költségeit.
Az AIRCOM célja, hogy maximálisan megfeleljen a telepítők igényeinek. Termékcsaládját a kor igényeit megelőzve fejleszti és bővíti, valamint egy olyan számítási és tervezési szoftver fejlesztésére összpontosít, amely tovább javítja az üzemtervezési segítségnyújtást partnereinek.

A rendszer elemeit már a tervezési folyamatban és a gyártás minden szakaszában a házon belüli minőségellenőrzési folyamatoknak köszönhetően, folyamatos tesztelésnek és ellenőrzésnek vetik alá, ideértve az értékesítés utáni támogatást is. Az AIRCOM műszaki, ipari és kereskedelmi tevékenységeit a TÜV intézet által tanúsított UNI EN ISO 9001 vállalati minőségi szabvány szabályozza. Ezenkívül a Quick Line rendszer megszerezte a T.S.S.A. (Műszaki Szabványok és Biztonsági Hatóság) tanúsítását is. Termékeink által elért számos tanúsítás között különös figyelmet érdemel a RINA Ügynökség által a Quick Line rendszerekre kiadott tűzoltási osztályozási jelentés.