Segítségünkkel újult meg a BME egyik laborja

Megújult a HDR Laboratórium légtechnikai hálózata
A Press Air Kft. jóvoltából -a tavalyi évben létrejött együttműködés keretein belül- teljes egészében megújult a HDR Laboratórium légtechnikai hálózata. Az új légtechnikai rendszer főbb elemei a korszerű ipari dugattyús kompresszor, hűtveszárító, légtartály és a közel 100 méter hosszon kiépített hálózat, amely mind a három laborcsarnokrészben több ponton biztosít levegőcsatlakoztatási lehetőséget. A gépeken és a szerelvényeken túl, a cégünk a kivitelezést és a telepítést is biztosítja.
   korszerű ipari dugattyús kompresszor teszt labor
A 2024 április 24-én tartott találkozó során a cég ügyvezetője, Deseő László és Dr. Paál György tanszékvezető tartottak megbeszélését az együttműködés során elért eddigi eredményekről.
A kooperáció fő célja, hogy a cégünk által biztosított korszerű léghálózaton a fiatal mérnök hallgatók valós ipari problémákon dolgozhassanak. Az ipari problémák Kollégáinktól érkeznek és tanszéki kollégák témavezetésével szakirányos hallgatóink dolgoznak rajta. Jelenleg két aktív téma is fut: Különböző érdességű csövek vizsgálata áramlástani és energetikai szempontból továbbá Kompresszorház melegedési probléma áramlástani vizsgálta. Utóbbi témán dolgozó hallgató az együttműködésnek köszönhetően jelenleg már aktív gyakornok cégünknél.

 

 

Ne hagyja ki az energiahatékonyságban rejlő lehetőségeket! Válassza a Press Air Kft. által kínált sűrített levegő megoldásokat és lépjen előre a fenntartható és sikeres üzleti jövő felé!

Kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!