Elismert pénzügyi megbízhatóság

A Press Air Kft. 2020-ban is Bisnode AAA (triplaA) minősítést kapott.

A Press Air Kft. ezzel a minősítéssel elismerten a pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló magyarországi cégek közé tartozik.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. A Press Air Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Bisnode minősítés megítélése több száz változót figyelembe véve szigorúan szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Press Air Kft. a NAV köztartozásmentes adózó cím mellett a Bisnode AAA minősítéssel megerősíti partnerei felé a hosszú távú, bizalomra épülő együttműködés alapjait. A Bisnode minősítés a jelenlegi pénzügyi stabilitáson felül mutatja azt is, hogy Press Air Kft. az elkövetkező időszakban is stabil szereplője lesz a piacnak.

A Press Air Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a piacon tisztességesen járjon el és hiszi azt, hogy ügyfelei, szállítói és munkavállalói bizalmát is erősítik a pozitív külső szakértői minősítések.

(További részletek: www.bisnode.hu)

bisnode