Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 díjátadó

  1. június 28-án a Millenium Házában megrendezett Gépész Szalon szakmai rendezvényen átadták a Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 díjait.

A Press Air Kft. Prémium sűrített levegő és nitrogén ellátó központja nyerte el a Közönségnyertesnek járó 1.000.000 Ft értékű hajtástechnikai eszköz beszerzési keretet, melyet a kiíró Chemplex Kft. ajánlott fel.

Az ország legnagyobb ipari célgép versenyére 74 pályázat érkezett be 4 kategóriában. A zsűri elbírálási rendszere számos szempont alapján sorolta be a nevezett gépeket és alakította ki a sorrendet. Vizsgálták többek között a tervezési munka korszerűségét, a piaci hasznosságot és ezzel a termék versenyképességét is.

A Magyar Ipari Célgép Nagydíjat mi a Press Air Kft.-nél hiánypótló pályázati lehetőségnek tartottuk, mert azok a cégek is nevezhettek, amelyeknek nem a fő tevékenysége a gyártás, de rendelkeznek a nagyközönség számára újdonsággal. A pályamunkák bizonyították azt, hogy a gazdasági élet szinte minden területén van helye a célgépeknek és ezeket életre hívó, megvalósító ötleteknek.

A Press Air Kft. Prémium sűrített levegő és nitrogén szolgáltató központjának újdonsága számos előnnyel jár a használói számára. Két önálló rendszer egyesítése történt meg a piaci igények felmérése és a szakmai tudás segítségével. Ott és annyi levegőt és nitrogént állít elő a rendszer, ahol és amennyire szükség van, ráadásul az igényel tisztaságban. Első sorban a borászatok és élelmiszeripari csomagolók számára kifejlesztett központ rendszerbe állításával megszűnhet a nitrogén palackos tárolása, a kiszolgáltatottság a beszállítónak és megszűnik a palackos felhasználáskor jelentkező veszteség is.

 

(További részletek: https://tudas.hu/gepesz-szalon-kihirdettek-az-ev-celgepeit-2021-ben/)