BOGE partner találkozó 2023.04.18-20.

BOGE Partner Nap 2023!

A BOGE Kompressoren GmbH több, mint 100 éves múltjával a legrégebbi kompresszorgyárak közé tartozik és a piacvezetők egyike. A Press Air Kft. a 26 évvel ezelőtti alapításától kezdve szoros üzleti kapcsolatban áll ezzel a nagynevű gyártóval.

A BOGE 2023.04.18-20 között tartotta a szokásos éves partner találkozót, ahol természetesen a Press Air Kft. is képviseltette magát.

A Partner Nap első két napján gyárlátogatás volt a szakmai program. Elsőként a Bielefeldben található gyárat, másnap pedig a Großenhain-ben működő gyárat mutatták meg a partnereknek. A BOGE képviseletekre felkért cégek szakemberei az egymás megismerése mellett a legújabb fejlesztésekbe is betekintést nyertek. A harmadik napon a partner találkozó részeként a világon a legjelentősebb hannoveri ipari kiállítást is közösen látogatták meg a találkozó résztvevői.

A szakmai programokon felül a BOGE különböző minősítésű elismerésekkel díjazta az együttműködő partner cégeit. Büszkék vagyunk arra, hogy a Press Air Kft. a legmagasabb elismerésű Platina minősítést kapta meg, immáron sokadik alkalommal.

Az eseményen részt vett Press Air Kft. munkatársak: Ágoston Róbert, Károly Róbert, Kautny Kolos, Ladányi Ákos.

Nézzen meg további részletet a BOGE Partner Napról és a hannoveri kiállításról itt:

https://www.boge.com/de/boge-partner-days/

https://www.hannovermesse.de/en/