Okos gazdálkodással sokat spórolhatunk

A PP Konferenciaközpont kiemelten foglalkozik a gazdaságot érintő változásokkal és azok vállalatokra gyakorolt hatásaival.

2023 március 2.-án 9:00-16:30 között kerül megrendezésre a BKIK Székházban a soron következő konferencia ebben a témában, ahol a Press  Air Kft. munkatársa Ágoston Róbert is az előadók között van. Szakértőnk az energiahatékonyságot megcélzó intézkedések fontosságáról és időszerűségéről tart prezentációt.

A fő kérdések, amelyekre a választ keresik az előadók:

  • Megéri-e ingatlanban tartani a vagyont infláció idején? Mit mond a piac?
  • Magán és céges ingatlanjainkat inkább tartsuk egyben, cégcsoportban! A cégtulajdonosok számára a legfontosabb lett a céges és magán ingatlanvagyonuk biztonságba helyezése. Nem véletlenül, tömegesen választják magáningatlanjaik átpakolását is új cégstruktúrákba.
  • Okos ingatlangazdálkodással sokat spórolhatunk!
  • Kivárás és taktika. Ez jellemző jelen pillanatban az ingatlanok piacára. Az áremelkedések megálltak. Csak egy picit csökkentek. A felére esett piac élénkülésének jelei már láthatóak. Lehet már felkészülni a pozitív változásra!
  • Az infláció elszabadulása, a devizaárfolyamok hektikus mozgása, a rezsikrízis új reflexeket váltott ki eladóból, vevőből egyaránt. A világban uralkodó kiszámíthatatlanságban most minden lépés kockázatos. De nem sokáig lesz ez így. Új mozgásirányok, érdeklődések születtek a befektetői piacon, melyeket érdemes megismerni és igazodni hozzájuk.
  •  Új beruházások helyett inkább az energiahatékonyságot növelő felújítások felé nyitnak. S nem utolsósorban elkezdtek okosan gazdálkodni az ingatlanjaikkal.

Azonnal használható tanácsokkal, információkkal készülnek az előadók az ingatlanvagyonnal rendelkező vagy ingatlanokat bérlő, hasznosító kkv-döntéshozók számára. Várják azokat a tulajdonosokat, cégvezetőket, akik nem akarnak veszíteni a nehéz időkben sem a céges ingatlanvagyonukból. A konferencián kiderül, hogy nehéz gazdasági helyzetben mi a lehető legjobb lépés ingatlanjaink biztonsága érdekében.

További részletek: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/biznisz-az-ingatlanban-2023-2/