COVID-19 kapcsán bevezetett intézkedések

Tisztelt Partnerünk!

 

COVID-19 hivatalos elnevezésű koronavírus-járvány terjedése kapcsán tájékoztatjuk Önöket a Press Air Kft.-nél bevezetett intézkedésekről.

Tisztelettel kérjük figyelmesen olvassák el levelünket!

 

A Press Air Kft. alapvető kötelezettsége az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés és kapcsolattartás feltételeinek biztosítása a munkavállalók és partnerek felé. A Kormány és az ÁNTSZ javaslatai és iránymutatásai alapján ezért az alábbi -partnereket is érintő- munkáltatói intézkedések kerültek visszavonásig bevezetésre a Press Air Kft. teljes működési területén.

– Belépés a Press Air Kft. területére kizárólag munkavállalóink számára engedélyezett.

– Partnereink eseti belépése külön engedéllyel, a szükséges nyilatkozat kitöltésével és Press Air kapcsolattartója együttműködésével engedélyezett a bevezetett egészségvédelmi intézkedések betartásával:

– nyilatkozat kitöltése,

– egészségvédelmi eszközök használata,

– szükséges személyes távolság megtartása,

– szokásos üdvözlési formák kerülése.

– A nagyobb létszámot érintő rendezvényeken történő részvétel kerülendő.

– Amennyiben Partnerünk működésében továbbra is csak a telefonos és e-mailes kapcsolattartás engedélyezett, kérjük jelezzék azt a munkatársaink felé.

– A területeken dolgozókat egyéni egészségvédelmi eszközökkel (védőmaszk, egyszerhasználatos kesztyű, fertőtlenítőszer) láttuk el, használatukat kötelezően előírtuk munkatársainknak. Kérjük Önöket, hogy kollégáinkkal szemben Önök is tanúsítsanak felelősségteljes magatartást, használjanak védőfelszerelést a személyes találkozások alkalmával.

– A fertőzés megelőzésével kapcsolatban a szabályok betartását segítő piktogrammok kerültek kihelyezésre.

 

Kérjük Tisztelt Partnereinket a kért és elvárt egészségbiztonságot szolgáló előírások betartására és betartatására.

Köszönjük támogató együttműködésüket!

Budaörs, 2020. augusztus 26.

 

Tóth Gábor

ügyvezető igazgató

Press Air Kft.