Plug & Work prémium sűrített levegő és nitrogén előállító központ a borászatban

Szakértelem, tapasztalat, időjárás, hagyomány és a jó bor szeretete mind-mind olyan feltételek, amelyek alapvetően meghatározzák az egész éves kitartó munka eredményét, a kiváló minőségű bort. A felsoroltakon túl a költséghatékony és üzembiztos előállítási folyamat elengedhetetlen része az állandó, magas minőség fenntartását biztosítani képes technológiai eszközök alkalmazása.

 

Munkája számos fázisában használ a borász olyan eljárásokat, melyekkel beavatkozhat a folyamatokba, mint például a védőgázt igénylő berendezések ellátása, oxigén eltávolítása a tartályok gázteréből vagy borokból, továbbá a palackozás folyamán. A megfelelő eljárások és beavatkozási pontok szinte mindig kapcsolódnak sűrített levegő és/vagy nitrogén felhasználási igényhez. Két különálló rendszert használtunk eddig, melyet most a Press Air Kft. egyesített.

 

Két önállóan működő rendszer professzionális egységesítése történt meg a Press Air Kft. Plug & Work ellátó központjának létrehozásával. Az eredmény: sűrített levegő és nitrogén előállítás egyben, a legmodernebb technológiával, ráadásul egyedi igény szerinti kialakításban. A rendszer tökéletes megoldás a borászatok elengedhetetlen technológiai igényének egyben történő kiszolgálására a megálmodott bor létrehozásánál.

 

Milyen előnyökkel jár a Plug & Work központ?

Kompakt kivitel

Alapkeretre szerelt „Plug & Work” megoldásainkat, teljes mértékben kiépített csövezéssel és kábelezéssel, üzemkészen kínáljuk ügyfeleink számára. Ügyfeleinknek nem kell időt és energiát áldoznia a tervezésre, több szakipari kivitelezési árajánlat bekérésére, azok értékelésére és a kivitelezés szervezésére. A teljes rendszergaranciával rendelkező sűrített levegő központ és / vagy sűrített levegő és N2 gáz előállító központ a leszállítás és csatlakoztatásokat követően azonnal indítható.

 

Maximális rugalmasság a N2 gáz előállításában

A PSA nitrogéngenerátorok a felhasználói igényeket szem előtt tartva maximális rugalmasságot garantálnak a N2 költséghatékony előállításában. Ez kiküszöböli a szigorú és rugalmatlan szállítási szerződések szükségességét, valamint csökkenti például az ellátás hiányából és a nagynyomású tartályok tárolásából fakadó kockázatokat. A N2 gázt pontosan ott állítják elő, ahol szükség van rá. Tehát nem kell aggódnia a tárolás és bérlés költségei miatt, vagy az evaporációs veszteségekért. A generátorokon a felhasználó maga állíthatja be a szállítási mennyiséget és a tisztaságot. A rendszer utólagosan bővíthető és felszerelhető.

 

Sűrített levegő

A sűrített levegő előállítását és kezelését, valamint az előállítás során keletkezett kondenzátum kezelését a prémium minőséget képviselő BOGE és Omega Air termékekkel biztosítjuk.