‘CSAK AMENNYIRE SZÜKSÉG VAN!’ címmel Press Air előadás a GTE VI. Gépészeti Szakmakultúra konferencián.

2021.szeptember 1-én tartotta a Gépipari Tudományos Egyesület (GTE) a VI. Gépészeti Szakmakultúra konferenciát, melyen előadást tartott a Press Air Kft. munkatársa Ágoston Róbert is.

A témák és előadások igazodtak a szakmakultúra legfőbb törekvéséhez, azaz a munka elvégzéséhez az erőforrások megfelelő hozzárendelése hogyan és milyen formában történjen meg. Ezek az erőforrások a feladat elvégzéséhez szükséges személyek, eljárások, módszerek és technológiák. A résztvevők ezekben a témákban hallhattak előadásokat szakmai szekciók keretében.

A Press Air Kft. az Első Magyar Ipari Célgép pályázaton közönségdíjat nyert prémium sűrített levegő és nitrogén szolgáltató központjának működését mutatta be. Ez a rendszer képes arra, hogy kevesebb erőforrásigénnyel, de nagyobb hatásfokkal teljesítse az elvárt igényt.

A felhasználói előnyök mellet a környezetvédelmi szempontokat is maximálisan teljesíti a rendszer. Nem igényel rendszeres belföldi szállítást (üzemanyag és gumi szennyezés csökkenés), nincs nitrogén veszteség (csak annyit állítunk elő, amennyi kell), nincs túlhasználat az optimalizált rendszerméretezés miatt (nem kell két gép). Ezek az előnyök mindegyike pénzben (is) mérhető megtakarítást eredményez. A nitrogén generátorokkal 1 m3 nitrogén jelentősen olcsóbban állítható elő, havi fix költségek nélkül, mint a vásárolt nitrogén.

A Press Air Kft. mint az egyik legtapasztaltabb sűrítettlevegő-beszállító, kiváló minőségű termékeket forgalmaz, sűrítettlevegő-rendszereket tervez, telepít és karbantart, amelyek országszerte több mint 900 felhasználó üzembiztos és energiahatékony ellátását biztosítják.

Keresse Ön is a Press Air megoldásokat! Kérje szakértőnk segítségét!
www.pressair.hu