Elismert pénzügyi megbízhatóság 2021-ben is

Elismert pénzügyi megbízhatóság 2021-ben is

A Press Air Kft. 2021-ben is AAA (triplaA) minősítést kapott.

A Press Air Kft. ezzel a minősítéssel elismerten a pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló magyarországi cégek közé tartozik továbbra is.

A név változott, de a minősített tartalom a régi. A Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. A Press Air Kft. a AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg 2021-ben is, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A D & B minősítés megítélése több száz változót figyelembe véve szigorúan szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Press Air Kft. a NAV köztartozásmentes adózó cím mellett a Dun & Bradstreet AAA minősítéssel megerősíti partnerei felé a hosszú távú, bizalomra épülő együttműködés alapjait. A minősítés a jelenlegi pénzügyi stabilitáson felül mutatja azt is, hogy Press Air Kft. az elkövetkező időszakban is stabil szereplője lesz a piacnak.

A Press Air Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a piacon tisztességesen járjon el és hiszi azt, hogy ügyfelei, szállítói és munkavállalói bizalmát is erősítik a pozitív külső szakértői minősítések.

(További részletek: https://www.dnb.com/hu-hu/ )