MAZAK Partnernap 2023. november 14-15.-én Sóskúton

A Mazak Go Green filozófiája és a Press Air Kft. működése a fenntarthatóság szellemében azonos.

A Yamazaki Mazak  az ipari többfunkciós- és hibrid szerszámgépek, CNC megmunkálók, lézervágók és automatizálás vezető gyártója a világon. A magyarországi iroda az értékesítésért, szervizért, alkatrészellátásért és alkalmazástechnikáért felel.

Üzleti filozófiájuk figyelembe veszi a fenntarthatóságot, amely megjelenik a szerszámgépgyártás minden fázisában a tervezéstől az üzemeltetésig. A folyamatos fejlesztési stratégiájuk arra összpontosít, hogy 2030-ra a Mazak szerszámgépek környezeti fenntarthatóságát négyszeresére javítsa a 2010-es év mért adataihoz képest.

A Press Air Kft. stratégiája a fenntarthatóság mentén azonos. Rendszerszemlélet és energiahatékonyság az üzembiztos működés érdekében.

2023. november 14-15.-én Sóskúton a Mazak magyarországi irodájában és bemutatótermében Partnernapot tartanak, amelyen a Press Air Kft.  is megjelenik szakmai pulttal. Munkatársaink várnak minden érdeklődőt, akik elkötelezettek a sűrített levegős rendszereikben rejlő energiamegtakarítás elérése és az optimalizált működés tekintetében.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!
www.pressair.hu

Mazak-nyilt-napok-nov-e-HU-14-15