TOP megoldás a konténerbe telepített sűrített levegő központ

Az egyedi technológiai igények sűrített levegővel történő kiszolgálására kiváló válasz a konténerbe telepített sűrített levegő központ.

Projekt részlegünk kulcsrakész, testreszabott, komplex sűrített levegős megoldásokat biztosít az ipari felhasználók számára. Megoldásaink védjegye a kiváló hatékonyság, magasfokú üzembiztonság, csúcstechnológia és nem utolsó sorban az egyedi igényekre fókuszáló optimalizálás.

Komplex sűrített levegős rendszereket telepítünk szabványos (8-40 láb) tengeri szállító vagy akár egyedi méretű konténerekbe. A személyre szabott, könnyen kezelhető, kulcsrakész kivitelek tartalmazzák a kiválasztott berendezéseket, a kiépített sűrített levegő- és kondenzátum hálózatot, légcsatorna- és teljes villamos rendszert. A felállítási helyen történő elhelyezést követően, csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az elektromos- sűrített levegő- valamint csatornahálózatra és készen áll a használatra.

A Press Air Kft. célja az, hogy a sűrítettlevegő ellátás kapcsán már a tervezéstől számítva a hangsúly az energiahatékonyságon és üzembiztonságon legyen. Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy a szakmában dolgozó mérnököknek is megmutassuk a sűrített levegő rendszerek területén szerzett tapasztalatunkat és átadjuk az aktuális ismereteket.

A Press Air Kft.-t felkeresik azok a szakemberek, akik komolyan akarnak foglalkozni a rendszerek hosszú távon is optimális működtetésével. Nekik segít az a szakmai munka a Press Air részéről, amely lehetővé teszi számunkra a sűrített levegős rendszerek kapcsán megszerzett ismereteik felfrissítését.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ma minden tervező és kivitelező, valamint üzemeltető számára egy új típusú energiastratégia megalkotásához elengedhetetlen a sűrített levegős rendszer komplex kezelése, ebben partner a Press Air Kft.

Ennek a szakmai munkának a részeként 2023. augusztus 30-án az In-Ex Mérnökiroda Kft. hat munkatársa látogatott el hozzánk megnézni az egyik szerelés alatt álló 40’ konténerbe telepített sűrített levegő központot.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!
www.pressair.hu