Press Air Kft. előadás az Energiamegtakarítás és ingatlanüzemeltetés konferencián

2023. május 11-én a Hotel Barában tartotta meg az Aarma Hungária Kft. az Energiamegtakarítás és ingatlanüzemeltetés konferenciáját. Az előadók között volt a Press Air Kft. szakértő munkatársa Ágoston Róbert is, aki a sűrített levegős rendszerekben rejlő megtakarítási lehetőségekre hívta fel a hallgatóság figyelmét.
Az egész napos konferencián közel 80 cég képviselője volt jelen és minden téma az energiafelhasználás és megtakarítás köré rendeződött. A kiemelkedően magas színvonalú előadások az energiabeszerzéstől kezdve, a különböző felhasználási területek sajátosságaink keresztül a megtakarítási lehetőségekig minden témát felöleltek.
(A konferenciáról tájékozódhatnak a http://www.aarma.hu/news.htm oldalon is.)

A Press Air Kft. előadása azoknak a sűrített levegőt használó cégeknek szólt, akik komolyan akarnak foglalkozni a rendszereik optimális működtetésével, és ezzel megtakarítást akarnak elérni. Nekik segít az a szakmai munka a Press Air részéről, amely lehetővé teszi számunkra a sűrített levegős rendszereik diagnosztikai felmérését, az eredmények kiértékelését és a szükséges beavatkozások elvégzését egyaránt.

A Press Air Kft.-hez fordulók a sűrített levegős rendszereikről egy reális képet kapnak a vizsgálatokat követően, amely alapot képez egy olyan együttműködéshez, amelyben a cél az üzembiztos, mégis hatékony rendszerszintű működés.
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ma minden gyártó és szolgáltató számára egy új típusú energiastratégia megalkotásához elengedhetetlen a sűrített levegős rendszerük átvilágítása, ebben partner a Press Air Kft.

A Press Air 25 éves elismert szakmai tapasztalattal rendelkező csapata a kisebb vállalkozásoktól a multinacionális cégméretig felkészült a megkeresések feldolgozására, hiszen sok jó és cégre szabott megoldás létezik.

Ne veszítsen több időt, kérje Ön is a Press Air Kft. szakértő segítségét!
www.pressair.hu